Η Κάτια Ζυγούλη άνοιξε φύλλο για χορτόπιτα, πήγε εκδρομή με τα παιδιά της & έκανε μαστογραφία μπροστά στην κάμερα (βίντεο)

Πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένεια της και έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, πήγαν με τα παιδιά τους εκδρομή και διασκέδασαν κάνοντας ιππασία και τοξοβολία.

Κάποια στιγμή στη βόλτα τους ο Σάκης Ρουβάς της πρόσφερε λουλούδι. Στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη ως καλή μαμά και νοικοκυρά άνοιξε φύλλο με τα χεράκια της για να φτιάξει χορτόπιτα.

Τις όμορφες οικογενειακές στιγμές κατέγραψε η Κάτια Ζυγούλη σε βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό κανάλι που άνοιξε στο you tube.

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά είναι ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Έτσι δεν παρέλειψε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς ο Οκτώβρης είναι ο μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Το μοντέλο  έκανε μαστογραφία και υπέρηχο μπροστά στην κάμερα, αλλά και μίλησε με γιατρό για το πότε πρέπει να γίνεται ο σωστός έλεγχος.

Το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν στιγμή που ένας γαϊδαράκος έτρωγε το παγωτό που βρισκόταν στο τραπέζι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ