Παύλος Χαϊκάλης: Πως έχασα 30 κιλά σε 4 μήνες - Ούτε στενοχώριες ούτε επέμβαση - Έκανα focus στη δίαιτα (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε την διατροφή που ακολούθησε

Πολύ ανανεωμένος και αλλαγμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και απέκτησε νέα κομψή εμφάνιση. Ο Νίκος Μουτσινάς έκπλητος τον ρώτησε πώς τα κατάφερε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίον κατάφερε να χάσει 30 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες,  αναφέρθηκε και στους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χάσει βάρος από στενοχώρια ή ασθένεια.

"Πως πέταξες από πάνω σου αυτά τα, 23 κιλά;" τον ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«23 κιλά είχα χάσει όταν σε συναντηθήκαμε το καλοκαίρι. Τώρα είναι 30 τα κιλά. Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Ούτε προβλήματα υγείας ούτε επέμβαση στο στομάχι έκανα.

Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό. Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, έβλεπα τα βίντεο και τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος. Συν όλα τα προβλήματα που έφερε στη ζωή μου το πάχος.

Εκεί πρεπει να μπεις σε μια πορεία και να πεις ότι την ακολουθώ μέχρι το τέλος ένα πρόγραμμα. 

Έχασα τα κιλά μέσα σε τρεισήμισι, τέσσερις μήνες αλλά επειδή είναι από γιατρούς η δίαιτα αυτή δεν είναι στέρηση, έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός. H δίαιτα είναι το Cambridge Weight Plan. 

Η διατροφή είναι ο νούμερο ένα παράγοντας προβλημάτων υγείας. Εγώ έκανα focus, λοιπόν, σε αυτό, ακολουθώ ένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής και απολαμβάνω σήμερα αυτό ακριβώς».  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ