Ο Νίκος Αναδιώτης άνοιξε σουβλατζίδικο: "Έχω οικογένεια -ήθελα μια πηγή εσόδων" - Ο ρόλος στις "Άγριες Μέλισσες" (βίντεο)

Τον πείραξε πολύ που δεν συμμετέχει στις "Άγριες Μέλισσες"

Στο ρόλο του "κακού" επρόκειτο να δούμε το Νίκο Αναδιώτη στην τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες". Ο ηθοποιός και μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή του "Open" , "Ευτυχείτε" αποκάλυψε ότι είχε περάσει δοκιμαστικό για το δημοφιλές σήριαλ του ANT1, και τον πείραξε πολύ που τελικά δεν επελέγη για να συμμετέχει στη σειρά.

 «Πέρασα ένα δοκιμαστικό για τις "Άγριες Μέλισσες". Με πείραξε πολύ που δεν συμμετείχα. Ήταν κάποιος ρόλος κοντά στον κακό», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα στην κάμερα της εκπομπής για την επιστροφή του στο "Happy Day", η οποία δεν έγινε ποτέ. «Προφανώς και καλώς ήθελαν κάτι άλλο από αυτό που αντιπροσώπευα εγώ, καλώς για την εκπομπή και για μένα, έχω περισσότερο χρόνο τώρα για κάποια πράγματα που προέκυψαν», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι άνοιξε σουβλατζίδικο προκειμένου να έχει κάποια πηγή εσόδων για την οικογένεια του.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου, αλλά έχω και μία οικογένεια, οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν τουλάχιστον, αλλά να έχω και μια πηγή εσόδων. Δεν θα πω ότι γνωρίζω τη δουλειά, ήθελα όμως να μάθω μια καινούργια δουλειά. Δεν δουλεύω για το μεροκάματό μου εδώ, αλλά προσπαθώ να βοηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο με άλλους τρόπους».

 



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ