Θάνατος θρίλερ: 36χρονη βρέθηκε νεκρή με έναν πύθωνα 2,5 μέτρων γύρω από το λαιμό της (φώτο)

Το σπίτι φιλοξενούσε 140 φίδια 

Μια γυναίκα βρέθηκε στραγκαλισμένη με έναν πύθωνα μήκους 2,5 μέτρων γύρω από το λαιμό της, ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί στην Ιντιάνα. Η 36χρονη  Laura Hurst βρέθηκε νεκρή με το τεράστιο φίδι γύρω από το λαιμό της, στο σπίτι της στην Ιντιάνα, το οποίο είχε νοικιάσει για να φιλοξενεί φίδια.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ιντιάνα, Kim Riley δήλωσε ότι η Hurst φιλοξενούσε στο σπίτι 20 δικά της φίδια και το επισκεπτόταν δύο φορές την εβδομάδα, για να τα φροντίσει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, στο σπίτι δεν μένει κανείς και πρόσφατα του είχαν κάνει ανακαίνιση για να φιλοξενεί αποκλειστικά τα φίδια.

Το σπίτι ανήκει στον σερίφη του Benton County, Don Munson, ο οποίος ζει δίπλα, και είναι αυτός που βρήκε νεκρή την 36χρονη την Τετάρτη το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε στην Lafayette Journal & Courier ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν ένα τραγικό ατύχημα και ότι ο ίδιος συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε κλήση για μία 36χρονη γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, αναφέρει η The Sun

Οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν την Laura Hurst, αλλά χωρίς επιτυχία. Βρήκαν 140 φίδια στο σπίτι, 20 από τα οποία ανήκουν στην 36χρονη.

Αν και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της Laura Hurst, προήλθε από στραγκαλισμό που προκάλεσε ο πύθωνας, την Παρασκευή θα γίνει νεκροψία για να δοθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ