"Μια χαρά ήταν ο Γιάννης τον έπαιρνα το μεσημέρι για να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες" : Σοκαρισμένος ο Γιώργος Κατσαρός από το θάνατο του Γιάννη Σπανού (βίντεο)

«Μια χαρά ήταν ο Γιάννης. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Σήμερα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήθελα να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχω ακόμη το μολύβι στο χέρι και σημειώνω τα τραγούδια μας».

Σοκ στον κόσμο της μουσικής έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιάννη Σπανού. Ο "πατέρας" του νέου κύματος", έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης που τα τραγούδια του σημάδεψαν πολλές γενιές , το Δεκέμβρη επρόκειτο να εμφανιστεί στο Γυάλινο μουσικό θέατρο μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μίμη Πλέσσα.

Ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε στον Μάριο Αραβαντινό και στο  newsit.gr και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ που υπέστη: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι για του πω ότι ξεκινάμε το Σάββατο πρόβες. Δεν μου απαντούσε» είπε ο κ. Κατσαρός.

«Τώρα μόλις με πήραν και μου είπαν τι συνέβη. Ακόμη αυτή τη στιγμή, τώρα που με παίρνετε, τελειώνω τη σειρά των τραγουδιών μας» πρόσθεσε.Γιάννης Σπανός

Μη μπορώντας να πιστέψει τον αναπάντεχο χαμό του φίλου του κατέληξε: «Μια χαρά ήταν ο Γιάννης. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Σήμερα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήθελα να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχω ακόμη το μολύβι στο χέρι και σημειώνω τα τραγούδια μας».

Η τραγική ειρωνεία…

Στις 8 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα τριών σπουδαίων συνθετών  στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός και Μίμης Πλέσσας θα προσέφεραν στο κοινό βραδιές γεμάτες σπουδαία ελληνική μουσική.

 

Όπως είπε στο newsit.gr ο Γιώργος Κατσαρός, μεθαύριο Σάββατο θα ξεκινούσαν πρόβες. Τραγική ειρωνεία; Μόλις χθες ετοιμάστηκε μια πρώτη πρόχειρη αφίσα για τις παραστάσεις που θα έδιναν τον φετινό χειμώνα, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις σπουδαίοι μουσικοί επρόκειτο μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν μια φωτογράφηση εν όψει των εμφανίσεών τους. Όπως είπε στο newsit.gr άνθρωπος του περιβάλλοντός τους, οι συνεννοήσεις για τις λεπτομέρειες γίνονταν χθες στις 10:00 το βράδυ…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ