Γκρίνια & αλλαγές: Τι αλλάζει στον Alpha με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης - Οι εκπομπές σε νέες ώρες λόγω δυνατού ανταγωνισμού

Από την ερχόμενη Δευτέρα η απογευματινή ζώνη του καναλιού αλλάζει 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν άρχισε για τον Alpha με τα νούμερα που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού, παρά το γεγονός ότι κάποιες εκπομπές και σειρές όπως τα "Αστέρια στην άμμο" και το "Έρωτας μετά", είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες.

Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα η απογευματινή ζώνη του καναλιού αλλάζει προκειμένου οι εκπομπές να κερδίσουν μεγαλύτερο κομμάτι στην "πίτα" της τηλεθέασης, και να αντιμετωπίσουν τον σκληρό ανταγωνισμό.

Το πρόγραμμα λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:

Το σήριαλ «Αστέρια στην Άμμο» θα μεταδίδεται στις 15:30, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελένη Μενεγάκη, ενώ το «Divided» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο θα ακολουθεί στις 16:30.

Στην prime time ζώνη, η σειρά «Έρωτας μετά» θα έχει μικρότερη διάρκεια, θα ξεκινά στις 21:50 και θα ολοκληρώνεται στις 23:00, ενώ θα προβάλλεται μία επιπλέον μέρα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη δηλαδή.

Επιπλέον στη late night ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη θα ξεκινάει τα «Μεσάνυχτα», ακριβώς τα μεσάνυχτα της Τρίτης και της Τετάρτης, ενώ η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» θα μετακομίσει δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ