Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας - Όλα έγιναν σε πάρτι για το Halloween (φωτό & βίντεο)

Όλα έγιναν σε πάρτι που γινόταν σε εξωτερικό χώρο για το Halloween στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί και ότι εννέα τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονγκ Μπιτς διευκρίνισε ότι ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στο σπίτι αυτό γύρω στις 10:44 μμ τοπική ώρα και βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα, όπως το περιέγραψαν οι αρχές, περιστατικό μαζικών απωλειών εξαιτίας πυροβολισμών.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Τζέικ Χέφλιν δήλωσε ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι "ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό χάους". 

Όλα έγιναν σε πάρτι που γινόταν σε εξωτερικό χώρο για το Halloween στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ένοπλος ή ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον όσων διασκέδαζαν σε αυλή σπιτιού αφήνοντας τουλάχιστον τρεις νεκρούς και εννέα τραυματίες.

Το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στην Τεμπλ Άβενιου. Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι μπορεί να γινόταν πάρτι για το Χάλογουιν όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Ένας 41χρονος, ο οποίος ζει εκεί κοντά, δήλωσε ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα σειρήνες περιπολικών της αστυνομίας. Ορισμένοι άλλοι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έως και 20 πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ