Story of the day: Πήγε για ληστεία & βγήκε κοιμισμένος! - Έφαγε ένα μπολ πανάκριβα σοκολατάκια & τον έπιασαν στον ύπνο

Θύμα του πάθους για σοκολάτα:

Ένας άντρας που σχεδίαζε να ληστέψει μία οικονομική επιχείρηση , νωρίτερα αυτό το μήνα, έπεσε θύμα του πάθους του για τη σοκολάτα, ή απλά της... λαιμαργίας του.

Ο 44χρονος άντρας , του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα,, μπήκε σε ένα κτήριο με  γραφεία στο κέντρο του Σιάτλ λίγο πριν τις 7 το πρωί στις 3 Οκτωβρίου με σκοπό να κάνει ληστεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Seattle Police blotter, πήρε τον ανελκυστήρα ανέβηκε στο γραφείο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που είχε ως στόχο  και παραβίασε τις πόρτες για να ανοίξουν. Ένας υπάλληλος του γραφείου, που βρισκόταν εκεί εκείνη τη στιγμή, τον είδε και κρύφτηκε.

O επίδοξος διαρρήκτης μετακίνησε έναν πίνακα ζωγραφικής από τον τοίχο και πίσω του σε μία κρύπτη βρήκε ένα μπολ με πανάκριβα γκουρμέ σοκολατάκια. Όπως καταθέτει ο υπάλληλος που ήταν κρυμμένος και τον είδε, ο κλέφτης πήρε τα σοκολατάκια αξίας 200 δολαρίων  τα έφαγε και στη συνέχεια έβγαλε τα παπούτσια του, το μπουφάν και το ρολόι και ξάπλωσε στον καναπέ.

Εκεί μάλλον επειδή έπεσε σε "κώμα ζάχαρης" τον πήρε ο ύπνος. 

"Θα πρέπει να με σκοτώσετε για να με βάλετε στη φυλακή"

Ο 44χρονος άντρας δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τον υπνάκο του. Γρήγορα έφτασε η ασφάλεια του κτηρίου και η αστυνομία που τον βρήκαν να κοιμάται στον καναπέ. Οι άντρες της ασφάλειας προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο, αλλά αρχικά εκείνος αντιστάθηκε.

"Θα πρέπει να με σκοτώσετε για να με βάλετε στη φυλακή", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Τελικά παραδόθηκε και συνελλήφθη με την κατηγορίες απόπειρας ληστείας και αντίστασης κατά της αρχής, αναφέρει το Business Insider.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ