Vintage Beauty pic: Η Γκρέις Κέλι με την πιο εντυπωσιακή Dior τουαλέτα που έχετε δει - Η πριγκίπισσα του Μονακό αιώνιο σύμβολο κομψότητας (φώτο)

Στη συλλογή της είχε πολλές υπέροχες τουαλέτες Dior που αφηγούνται την αξεπέραστη κομψότητα της Γκρεις Κέλι και την ιστορία μίας φιλίας.

"Οπωσδήποτε δεν θεωρώ ότι η ζωή μου είναι "παραμύθι" Βλέπω τον εαυτό μου σαν μια μοντέρνα, σύγχρονη γυναίκα που πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που ασχολείται κάθε γυναίκα της εποχής", δήλωνε η Γκρέις Κέλι.

Παρόλα αυτά η ζωή της πριγκίπισσας του Μονακό , έμοιαζε λίγο με παραμύθι. 

Η Αυτής Γαλήνια Υψηλότης, ή πριγκίπισσα του Μονακό ή απλούστερα Πριγκίπισσα Γκρέις, έμεινε στην ιστορία για το αξεπέραστο μέχρι σήμερα αριστοκρατικό της στυλ.

Η Γκρέις Κέλι υπήρξε μία από τις πιο φινετσάτες γυναίκες όλων των εποχών. Το 1955 στο Φεστιβάλ των Καννών γνωρίζει τον πρίγκιπα  Ρενιέ. Επιστρέφοντας στην Αμερική παίζει στην ταινία "Ο κύκνος" τον ρόλο που έμελλε να είναι ο ρόλος που θα υποδυόταν σε όλη της τη ζωή: Αυτόν της πριγκίπισσας.

Ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές της πριγκίπισσας του Μονακό ήταν ο Christian Dior. Στη συλλογή της είχε πολλές υπέροχες τουαλέτες που αφηγούνται την αξεπέραστη κομψότητα της Γκρεις Κέλι και την ιστορία μίας φιλίας. 

 Τα  περισσότερα φορέματα φέρουν την υπογραφή του  σχεδιαστή Marc Bohan, ο οποίος ήταν  ο διάδοχός του καλλιτεχνική διεύθυνση του μεγάλου οίκου μόδας της λεωφόρου François-Ier.

Η σελίδα vintage retro.world δημοσιεύει μία σπάνια φωτογραφία της Γκρέις Κέλι . Η σύζυγος του πρίγκιπα Ρενιέ είναι όπως πάντα εκθαμβωτική και φοράει μία από τις πιο ωραίες Dior τουαλέτες που έχουμε δει.

Γύρω της γυναίκες και άντρες την κοιτούν με θαυμασμό ενώ εκείνη ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ