Μενεγάκη: Η "ωραία Ελένη" έγινε 50 ετών & δηλώνει έτοιμη για νέες περιπέτειες - Η τούρτα & η γιορτή έκπληξη (φώτο -βίντεο)

"Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες"

Η "εθνική" μας παρουσιάστρια σήμερα γιόρτασε τα γενέθλια της. Η Ελένη Μενεγάκη έγινε 50 ετών και οι συνεργάτες της εκπομπής της , είχαν ετοιμάσει μία μικρή γιορτή - έκπληξη.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τα φώτα κλειστά και μόλις η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό την περίμεναν λουλούδια, τραγούδια, πολλά γλυκά, αλλά και τούρτα για να σβήσει κεράκια.

Οι συνεργάτες της την υποδέχθηκαν με αγκαλιές , φιλιά και θερμές ευχέςΕλένη Μενεγάκη χαρούμενη και συγκινημένη είπε:

«Το περίμενα ότι κάτι θα έχετε κάνει και είπα, δε βαριέσαι.. τέτοια χρονιά σαν τη φετινή -εννοώ σε κεράκια- θα ξανάρθει; Όχι. Να δώσουμε έναν λόγο ότι δεν θα το ξανακάνουμε ποτέ»;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας: «Θα το ξανακάνουμε και του χρόνου πάλι εδώ  να σβήσεις όσα κεριά μπορείς! Γιατί κοίτα πόσα έχεις φέτος!». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο μηνας των γενεθλιων μας @teomisokalos #eleni ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Ωστόσο οι υπόλοιποι συνεργάτες τον κοίταξαν κάπως περίεργα. «Μόνο υγεία και χαμόγελα θέλω! Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες», είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια, που πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της με αφορμή τα γενέθλιά τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την έκπληξη που της ετοίμασαν και μέσω instagram. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από την εκπομπή και έγραψε στη λεζάντα:

 

 

"#eleni Σας ευχαριστω για τις ευχες σας! Σας ευχαριστω για την αγαπη σας ".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ