28η Οκτωβρίου 1992: Ο Βασίλης Ζούλιας θυμάται το δικό του μεγάλο "Όχι" με ένα μήνυμα που συγκινεί (φώτο)

"Το δικό μου ΟΧΙ"

Με ένα πολύ ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών γιόρτασε τη σημερινή επέτειο ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής που με τις υπέροχες δημιουργίες του , ντύνει πολλές διάσημες κυρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, θυμήθηκε την ημερομηνία που εκείνος είπε το δικό του μεγάλο "Όχι" στον εφιάλτη τον ναρκωτικών.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναγράφεται η ημερομηνία 28/10/92 και η φράση "Το δικό μου Όχι". Η 28η Οκτωβρίου του 92  είναι η ημερομηνία που ο ίδιος ο designer κατάφερε να πει το τελικό «ΟΧΙ» και έπαψε να κάνει χρήση.

Στη λεζάντα ο Βασίλης Ζούλιας γράφει: "Just say no to drugs" (Απλά πείτε όχι στα ναρκωτικά)"  Ο αγαπημένος σχεδιαστής έχει μιλήσει πολλές φορές ανοικτά για τη μάχη που έδωσε κατά των ναρκωτικών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#justsaynotodrugs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

 

«Ο μοναδικός λόγος για το outing σχετικά με τις ουσίες είναι για όποιον εκεί έξω ακόμη βασανίζεται από αυτή την τελευταία... επιβεβαιωμένη ως ασθένεια....τον εθισμό. 

Σαν σήμερα 24 χρόνια πριν στην μεγάλη γιορτή του ΟΧΙ είπα και εγώ το δικό μου βροντερό ΟΧΙ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ... ζητώντας επιτέλους βοήθεια. Ο δεύτερος εθισμός μου είναι η Μόδα στην οποία θα λέω πάντα Ναι», είχε γράψει πέρυσι στα social media του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As real as it can get...#lifeisbeautiful #expectamiracles #youcandoittoo #impossibleisnothing #keepcomingback #theroadlesstraveled #blessed? #attitudeofgratitude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

 

Τον Αύγουστο ο Βασίλης Ζούλιας συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram με μία συγκλονιστική ανάρτηση - flash back, βγαλμένη από τις μνήμες του.

"40 χρόνια στη Μύκονο. Κοιτάζω τον εαυτό μου 40 χρόνια πριν, στην ηλικία των 16 και δεν μπορώ να αναγνωρίσω πια τα συναισθήματα μου εκείνης της εποχής. Ήμουν αδύνατος και αισθανόμουν χοντρός. Ήμουν νέος και αισθανόμουν γέρος. Ήμουν όμορφος και αισθανόμουν άσχημος. Ήμουν ταλαντούχος και αισθανόμουν... λιγότερο από το τίποτα...

 

 

Και ήμουν έτοιμος να μπω σε έναν εθισμό στα ναρκωτικά που κράτησε 13 χρόνια και παραλίγο να μου κοστίζει τη ζωή μου που τόσο αγαπώ σήμερα. Και που της είμαι ευγνώμων. Σήμερα είμαι ένας πολύ αλλαγμένος άνθρωπος. Και δεν είναι μόνο τα γένια... Και ευχαριστώ που δεν είναι μόνο τα γένια."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ