American Dream: Το νέο εμπορικό κέντρο με έκταση 3 εκατ. τ.μ. - Θα φιλοξενεί πάνω από 450 καταστήματα - Φώτο

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα στις ΗΠΑ, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή.

Έχει όνομα «Αμερικανικό Όνειρο» και μπορεί να πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο μετά από σχεδόν 20 χρόνια κάνει εγκαίνια.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα καταστημάτων και κέντρων ψυχαγωγίας, με έκταση 3.229.173 εκατ. τ.μ., στην περιοχή Νιου Τζέρσεϊ, λίγη ώρα έξω από το Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Business Insider, οι εγκαταστάσεις είναι τεραστίων διαστάσεων, για την ακρίβεια θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ανατολική Ακτή και θα περιλαμβάνει, ένα θεματικό πάρκο, ένα παγοδρόμιο, ένα υδάτινο πάρκο και ένα εσωτερικό πάρκο με τεχνητές πλαγιές χιονιού για σκι. Ενώ, παράλληλα, θα φιλοξενεί και περισσότερα από 450 καταστήματα.

Την κατασκευή του «American Dream» έχει αναλάβει η Triple Five Group, η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα «Mall of America» και «West Edmonton Mall», ήτοι τα δύο μεγαλύτερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα στις ΗΠΑ.

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25/10, με τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου, 20 χρόνια μετά την έναρξη της κατασκευής και μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις.

Τα πρώτα που ανοίγουν είναι το θεματικό πάρκο της «Nickelodeon Universe», το υδάτινο πάρκο της «DreamWorks» και το παγοδρόμιο, ενώ μέχρι το τέλος του 2020 θα ανοίξουν και άλλα τμήματα του εμπορικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ