Εντυπωσιακές ιδέες για μελί μαλλιά: Άλλαξε χρώμα & νιώσε την ανανέωση - Φώτο

Τι κι αν ταλαντεύεστε ανάμεσα στα ανοιχτόχρωμα και τα σκούρα μαλλιά, η μεγάλη γκάμα σε καστανό ή ξανθό μελί που θα βρείτε στο χρωματολόγιο βαφών θα σας βοηθήσει να επιλέξετε.

Εξάλλου δεν χρειάζεται να κάνετε μια ενιαία μελί βαφή στα μαλλιά σας. Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο χρώμα για να δώσετε φως σε μια σκούρα βάση ή να γλυκάνετε μια πιο ανοιχτή.

Ποιο μελί χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει;
Η απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα είναι το καστανό μελί. Μπορεί εύκολα να επιτευχθεί ασχέτως με το χρώμα βάσης που έχουν τα μαλλιά και δεν ξεθωριάζει εύκολα. Αντίθετα, το σκούρο μελί χρώμα πηγαίνει πολύ στις καστανές αποχρώσεις μαλλιών.

Όσον αφορά τον τόνο της επιδερμίδας, στις γυναίκες με θερμό τόνο ταιριάζει το honey blonde. Πρόκειται για ένα σκούρο ξανθό με καστανούς υποτόνους που διαθέτει αποχρώσεις ανοιχτές, αλλά και σκούρες. Πιο συγκεκριμένα, το χρώμα αυτό κολακεύει τον φυσικό υποτόνο τους, αλλά και τα κοκκινωπά στοιχεία του δέρματος τους.

Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες με ψυχρό τόνο επιδερμίδας θα πρέπει να αποφεύγουν τέτοια χρώματα, διότι τονίζουν την ψυχρότητα του δέρματος τους και το κάνουν να δείχνει χλωμό. Είναι προτιμότερο να επιλέξουν πιο θερμές μελί αποχρώσεις.

Πέρα όμως από τον τόνο και το χρώμα της επιδερμίδας, σημασία για την τέλεια επιλογή μελί βαφής μαλλιών έχουν και τα μάτια.

Σκούρα μάτια: Προτιμήστε ένα σκούρο ξανθό μελί χρώμα με έντονα χρυσο-καστανά στοιχεία. Προαιρετικά, μπορείτε να σκεφτείτε και μια μείξη από lowlights και highlights σε χάλκινους τόνους, έτσι ώστε να δώσετε φως και να τονίσετε το σκούρο χρώμα των ματιών σας.

Ανοιχτά καστανά μάτια: Όμορφη επιλογή αποτελεί η μεσαία απόχρωση του ξανθού μελί με κάραμελ τόνους που θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν σαγηνευτικά.

Ανοιχτόχρωμα μάτια: Αν έχετε μπλε, πράσινα ή γκρι μάτια, δοκιμάστε μια ανοιχτή απόχρωση όπως το strawberry honey blonde ή μια πιο σκούρα όπως το καστανό μελί. Και οι δυο ιδέες είναι εξίσου κολακευτικές.

Μεικτό χρώμα ματιών: Σε περίπτωση που τα μάτια σας έχουν ένα μεικτό ανοιχτό χρώμα (γαλαζοπράσινα, γκριζοπράσινα κλπ), μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ξανθό μελί χρώμα.

Ιδέες για εντυπωσιακά μελί μαλλιά (ξανθό, καστανό και άλλες αποχρώσεις)
Οι επιλογές για να βάψετε τα μαλλιά σας μελί είναι πολλές. Είτε πρόκειται για ένα ενιαίο χρώμα ή για κάποια τεχνική τύπου balayage, ombre και ανταύγειες, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Το ίδιο υπέροχη είναι όμως και η επιλογή μιας μελί απόχρωσης για να πετύχετε ένα όμορφο bronde χρώμα μαλλιών. Το γλυκό χρυσαφένιο αυτό χρώμα που συνδυάζει το ξανθό με το καστανό είναι must για τη σεζόν.

Αφού λοιπόν ανακαλύψετε ποια μελί χρώματα ταιριάζουν περισσότερο στην επιδερμίδα και τα μάτια σας, μη διστάσετε να κάνετε μια εντυπωσιακή ανανέωση στα μαλλιά σας! Στο χρωματολόγιο με τις βαφές μαλλιών κάθε εταιρείας θα βρείτε πληθώρα τόνων σε ξανθό ή καστανό μελί, τα οποία μπορείτε αν θέλετε να συνδυάσετε και μεταξύ τους, είτε με πιο σκούρες αποχρώσεις όπως τα σοκολατί μαλλιά.

Πάρτε ιδέες από τη συλλογή με φωτογραφίες από το beautetinkyriaki.gr και βρείτε την μελί απόχρωση που θα σας κολακεύει! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ