Αθηνά Ωνάση: Η "χρυσή κληρονόμος" αγόρασε το καλύτερο άλογο στον κόσμο - Τι λέει η πρώην ιδιοκτήτρια (φώτο)

Και το όνομα αυτού Fellow Castlefield

Νέος "έρωτας' για την Αθηνά Ωνάση. Ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield», και είναι ένα από τα διασημότερα άλογα Grand Prix στον κόσμο.

Η χρυσή κληρονόμος καλωσόρισε στους στάβλους της στο Valkenswaard Ολλανδίας το νέο της φίλο και στο μέλλον πρόκειται να λάβει μέρος στους αγώνες στην πλάτη του Fellow Castlefield.

 

Το 9χρονο KWPN-gelding - η ολλανδική βασιλική ράτσα αλόγων κούρσας -, είναι γιος του Je t'Aime Flamenco και ανατράφηκε από  ένα Ολλανδό κτηνοτρόφο, τον M. Liefhebber.

Τον περασμένο μήνα το βασιλικό άλογο  κέρδισε την τέταρτη θέση στο CSIO5 * Grand Prix στο Δουβλίνο έχοντας την  Susan Fitzpatrick στη σέλα, αναφέρει το equnews.com

Η πρώην ιδιοκτήτριά του, η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας Ζούζαν Φιτζπάτρικ,  αποχαιρέτησε  το άλογο της με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια, την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια», λέει η Φιτζπάτρικ και προσθέτει: «Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ