Έπαιζε μπάσκετ ο Πρωθυπουργός και γύρισε το μικρό δάχτυλο του χεριού του

Αναγκάστηκε να τοποθετήσει νάρθηκα!

Ενα μικρό ατύχημα (παίζοντας μπάσκετ) είχε στο δάχτυλό του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αναγκάστηκε να τοποθετήσει νάρθηκα. 

Όπως μας πληροφορεί πρόσωπο το οποίο βρίσκεται καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρόγραμμα του 51χρονου πολιτικού είναι μεν αρκετά βεβαρημένο, αλλά όποτε βρίσκει έστω και ελάχιστο χρόνο από τα αλλεπάλληλα ταξίδια και τις επίσημες συναντήσεις εντός και εκτός γραφείου, ξεδίνει παίζοντας λίγο μπάσκετ.

Το ατύχημα του πρωθυπουργού έγινε γνωστό από μία φωτογραφία στη συνάντηση που είχε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως ουδείς έδωσε σημασία, αφού όλοι τότε ασχολήθηκαν με την ειρωνική ατάκα του κ. Τσίπρα «βλέπω ότι άρχισες τις μεταρρυθμίσεις», βλέποντας τις αλλαγές που έγιναν στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Σε μια από αυτές τις τελευταίες αθλητικές δραστηριότητες του πρωθυπουργού όμως, την ώρα που είχε τη μπάλα στα χέρια του έκανε μια απότομη κίνηση με αποτέλεσμα να του γύρισε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού. Ο κ. Μητσοτάκης πονούσε και του συστήθηκε να το δέσει με έναν επίδεσμο προκειμένου να μην τον ταλαιπωρεί τόσο πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ