All I want for Crisp-mas is you: Η Μαράια Κάρεϊ σε χριστουγεννιάτικο mood πρωταγωνιστεί σε καμπάνια -έκπληξη για πατατάκια (φώτο)

Η Αμερικανίδα σταρ ένωσε τις δυνάμεις της με τη γνωστή βρετανική εταιρεία που παράγει τσιπς , για τη δημιουργία μιας εορταστικής διαφήμισης - έκπληξη της οποίας η κυκλοφορία συμπίπτει με την 25η επέτειο του εμβληματικού άλμπουμ Merry Christmas , που κυκλοφόρησε το 1994.

Μπορεί τα έσοδα της να φτάνουν τα  300 εκατομμυρία δολλάρια αλλά φαίνεται για την Μαράια Κάρεϊ δεν είναι αρκετά. Η γνωστή τραγουδίστρια πρόκειται να εισπράξει κι άλλο μεγάλο ποσό , αφού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τα πατατάκια της μάρκας Walkers Crisps

Η Αμερικανίδα σταρ ένωσε τις δυνάμεις της με τη γνωστή βρετανική εταιρεία που παράγει τσιπς , για τη δημιουργία μιας εορταστικής διαφήμισης - έκπληξη της οποίας η κυκλοφορία συμπίπτει με την 25η επέτειο του εμβληματικού άλμπουμ Merry Christmas , που κυκλοφόρησε το 1994.

Το LP, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και περιέχει το αγαπημένο  τραγούδι "All I Want For Christmas Is You", θα κυκλοφορήσει εκ νέου την 1η Νοεμβρίου.

Δεν είναι γνωστό αν ο ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ που πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις της Walkers Crisps θα συμπρωταγωνιστήσει με την ντίβα της Pop σε αυτή την καμπάνια.

Σχετικά με την απόφαση της να συνεργαστεί με την Walkers Crisps η Μαράια Κάρεϊ ανέφερε ότι είναι ήδη οπαδός των φανταστικών γεύσεων που έχουν τα τραγάνα πατάτακια της εταιρείας.

¨Ολοι γνωρίζουν πόσο μου αρέσουν τα Χριστούγεννα και ήταν πολύ διασκεδαστικό να μπω στο πνεύμα των εορτών φέτος με τα πατατάκια Walkers . Είναι ακαταμάχητα!", δήλωσε.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για την καμπάνια ακόμα, αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποιες διασκεδαστικές ανατροπές στο τέλος!», συμπλήρωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα ανακοίνωσε την περιοδεία της που θα έχει τον τίτλο "All I want for Christmas is you", από το ομώνυμο τραγούδι με την τεράστια επιτυχία.

Ο Wayne Newton, επικεφαλής του μάρκετινγκ στη Walkers, δήλωσε: «Το εποχιακό φάσμα των γεύσεων μας για τα Χριστούγεννα- από τα Pigs in Blankets έως το Brussels Sprouts - έχει μόλις επιστρέψει στα ράφια των σούπερ -μάρκετ και γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει μπει ήδη στο κλίμα των εορτών. Αλλά με την Μαράια στην καμπάνια η εορταστική διάθεση θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την Βασίλισσα των Χριστουγέννων για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια της εταιρείας μας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ