Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει πως κρατάει τη γραμμή της & μας παρακινεί να ... σηκωθούμε από τον καναπέ (φώτο)

Η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα στο γυμναστήριο

Η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι μόνο μία από τις πιο δραστήριες και δυναμικές γυναίκες του κόσμου. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι γνωστή και για την κομψότητα της και το όμορφο σώμα της.

Η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα και μητέρα δύο κοριτσιών αποκάλυψε στους ακόλουθους της στο Instagram πώς κρατάει τη γραμμή της και μας δίνει σοβαρούς λόγους για να.. σηκωθούμε από τον καναπέ και να πάμε στο γυμναστήριο.

“Δεν νιώθω πάντα  όμορφα τη στιγμή που το κάνω Μετά, είμαι πάντα χαρούμενη που πήγα γυμναστήριο. Εσείς πώς φροντίζετε τον εαυτό σας;” έγραψε η Μισέλ Ομπάμα στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να εκτελεί μία αεροβική άσκηση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It doesn’t always feel good in the moment. But after the fact, I’m always glad I hit the gym. How did you all take care of yourself on this #SelfCareSunday? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις

 

Η 55χρονη συγγραφέας του Becoming author έλαβε πολλές απαντήσεις στην ερώτηση που έθεσε. Στην πλειοψηφία τους οι ακόλουθοι της, έγραψαν στα σχόλια για το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής.

Πάρα πολλοί χρήστες του Instagram που είδαν την φωτογραφία που δείχνει την Μισέλ Ομπάμα με κολάν και αθλητικό μπουστάκι να γυμνάζεται εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το σώμα της και αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν: "Μπορώ κι εγώ".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ