Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκαλύπτεται ότι το DNA στην υπόθεση βιασμού του μοντέλου ήταν δικό του (φώτο-βίντεο)

Το φερόμενο ως θύμα έσπασε τη σιωπή του και ανέφερε ότι ο Ρονάλντο την βίασε

Είναι ένας από τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, η φήμη του όμως αμαυρώθηκε όταν ένα πρώην μοντέλο τον κατηγόρησε ότι τη βίασε 10 χρόνια πριν.

O Κριστιάνο Ρονάλντο  δεν αντιμετώπισε τότε ποινική δίωξη για το περιστατικό και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αλλά σήμερα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που συνδέουν το DNA του με την υπόθεση βιασμού της Kathryn Mayorga.

Ανάμεσα σε 100 σελίδες με e-mail μεταξύ αστυνομίας και εισαγγελέων για την πολύκροτη υπόθεση υπάρχει αυτό του ντεντέκτιβ  Jeffrey Guyer που αναφέρει ότι εξετάστηκε το DNA στο φερόμενο ως θύμα και ταιριάζει με το DNA του Ρονάλντο.

Επιπλέον σύμφωνα πάντα με τα e-mail, ο Ρονάλντο είπε στους δικηγόρους του ότι το σεξ με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η The Sun στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της, τώρα η 34χρονη σήμερα Kathryn Mayorga επιδιώκει  την ποινική δίωξη του Ρονάλντο, ζητώντας αποζημίωση 165.000 λιρών.

Ο σταρ της Γιουβέντους , που την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε στη λίστα με τους 6 ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο που κατάφεραν να βάλουν 700 γκολ στη διάρκεια της καριέρας τους, γνώρισε την  Mayorga το 2009 στο  Palms Casino Resort, όπου εργαζόταν σαν μπαργούμαν.

Ο Ρονάλντο είχε ολοκληρώσει  την Premier League για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν έτοιμος να συνεργαστεί με  την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο ξενοδοχείο για διακοπές με τον γαμπρό του και την ξαδέρφη του και κάλεσε την Kathryn Mayorga στη σουίτα του για ένα πάρτι.

Πέρισι σπάζοντας την ανωνυμία της η τελευταία δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα  Der Spiegel  ότι ήταν στο μπάνιο και άλλαζε για να πάει στο Jacuzzi , όταν μπήκε ο Ρονάλντο με ερωτικές διαθέσεις. Η μπαργούμαν ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο την ικέτευσε να κάνουν σεξ αλλά εκείνη αρνήθηκε και απλά τον φίλησε.

Τότε ο Ρονάλντο άρχισε να γίνεται βίαιος να κάνει διάφορα πράγματα και να  την αγγίζει. "Κατάφερα να του ξεφύγω και βγήκα από το δωμάτιο. Τότε αυτός έπεσε πάνω μου, κι εγώ του έλεγα "Όχι, όχι , όχι", ανέφερε στην εφημερίδα.

Στη συνέχεια είπε ότι ο Ρονάλντο την άφησε να φύγει, αφού την κοίταξε μετανιωμένος για την πράξη του και είναι σίγουρη ότι της είπε: "Συγνώμη".

 

 

Την επόμενη μέρα η Mayorga κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία . Οι ντεντέκτιβ της πήραν δείγμα DNA, αλλά εκείνη φαίνεται ότι εκείνη τη στιγμή δεν αποκάλυψε τον φερόμενο ως βιαστή, παρόλο που την ανέκριναν δύο ώρες.

Στα e-mail που αποκαλύπτει σήμερα η The Sun αναφέρεται ο Ρονάλντο ως δράστης. Τον Ιανουάριο του 2010 το πρώην μοντέλο δέχθηκε να μην κάνει μήνυση στο  Ρονάλντο και να κρατήσει κρυφό το περιστατικό. Γι' αυτό φέρεται να πήρε  290.000 λίρες.

Αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο με την εμφάνιση του κινήματος  #MeToo, έσπασε τη συμφωνία της και μίλησε στην  Der Spiegel 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ