Πρεμιέρα με Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για Μένιο Φουρθιώτη στο Epsilon

Live με τον Μένιο στο Epsilon κάθε Σαββατοκύριακο στη 13.30 το μεσημέρι.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο Epsilon ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ με την εκπομπή Live που θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου και θα κάνει τα μεσημέρια σας ξεχωριστά.

Επικαιρότητα, αποκαλύψεις, πρωταγωνιστές υποθέσεων που συγκλόνισαν και προκάλεσαν συγκίνηση αλλά και πολλές ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο και βέβαια όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούν να πουν.

Η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής Live με τον Μένιο θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη 13.30 το μεσημέρι με καλεσμένη ζωντανά στο studio τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που έρχεται να μιλήσει στο Μένιο Φουρθιώτη για όλους και όλα.

Η ζωή της σήμερα, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απώλεια του Ανδρέα Παπανδρέου, οι σχέσεις της με την οικογένεια του εκλιπόντος ηγέτη, το βιβλίο της που σάρωσε σε πωλήσεις και έβαλε φωτιά σε πολιτικούς κύκλους και το επόμενό της βήμα.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έρχεται αποφασισμένη πει τα πάντα Live στο Μένιο Φουρθιώτη και να αποκαλύψει μία είδηση που θα συζητηθεί καθώς για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται ταινία κινηματογραφική όπου και θα περιγράφεται η γνωριμία της, η σχέση της, ο γάμος και η συμβίωσή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου και βέβαια όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την περίοδο που εκείνη ήταν η πρώτη κυρία της χώρας.

Η γνωριμία τους, ο μεγάλος έρωτας που οδήγησε στο γάμο, οι δύσκολες στιγμές και η προδοσία που βίωσε από ανθρώπους που κάποτε ευεργετήθηκαν από την ίδια και τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου.

Live με τον Μένιο στο Epsilon κάθε Σαββατοκύριακο στη 13.30 το μεσημέρι.

Μη λείψει κανείς!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ