Σε βαρύ πένθος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχασε την μητέρα του, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του - Τι είπε η Σκορδά στην εκπομπή; (βίντεο)

Περνάει δύσκολα ο παρουσιαστής!

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος καθώς πέθανε η μητέρα του, μόλις 10 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του… 

Η μητέρα του παρουσιαστή έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Λέγεται ότι η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα του παρουσιαστή.

Με τη μητέρα του ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήθελε να τη φροντίζει λόγω της σοβαρότατης περιπέτειας της υγείας της η οποία τελικά απέβη μοιραία.

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του.

Βαρύ ήταν το κλίμα στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας αφού ένα από τα μέλη της ομάδας της εκπομπής βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Σήμερα θέλουμε τη δική σας αγκαλιά, γιατί κι εμείς αυτό που θα ζητούσαμε θα ήταν να κάνουμε μια ζεστή αγκαλιά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ανθρώπινα, θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε μαζί του αυτές τις ώρες, είμαστε όμως εδώ, τον σκεφτόμαστε και μαζί θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα, λίγο αμήχανα, αλλά θα συνεχίσουμε εδώ να κάνουμε την παρεούλα μας.

Πάντα σε μια πολύ ευχάριστη στιγμή, πάντα σε μια πολύ δυσάρεστη στιγμή, όπως εμείς σας κρατάμε συντροφιά, σας βάζω μέσα στο δικό μας το παιχνίδι της ζωής και λέω μαζί θα το περάσουμε κι αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ