H Lady Gaga έπεσε πάνω στη σκηνή αγκαλιά με ένα θαυμαστή της, μπήκε στον πάγο, έκανε ακτινογραφία σε όλο το σώμα και... Φώτο  

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία με την ακτινογραφία του χεριού της κάνοντας τη χειρονομία "OK" στο Instagram, με τη λεζάντα "Όταν πρέπει να κάνεις ακτινογραφία σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα σου ... Just Dance". 
 

Η εξέταση φαίνεται πως έγινε για προληπτικούς λόγους και η Gaga δεν είχε σπασμένα οστά μετά το συμβάν. Η Gaga έπεσε όταν όρμηξε στην αγκαλιά ενός φαν που είχε ανεβάσει η ίδια στη σκηνή.

Εκείνος έχασε την ισορροπία του και μαζί έπεσαν από τη σκηνή στη συναυλία στο Λας Βέγκας. Εντύπωση προκάλεσε πως η Gaga ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, αν και λίγο αργότερα εμφανίστηκε να είναι σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, μια πρακτική αποθεραπείας που μάλλον ακολουθήθηκε λόγω της πτώσης. 

Χθες το βράδυ πάντως η Gaga δήλωσε πως πονάει πολύ, αλλά έδωσε το παρών σε γαμήλιο πάρτι στενής της φίλης και δημοσίευσε φωτογραφία από το bachelorette.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When they have to X-Ray almost your entire body...Just Dance. Gonna be ok

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post show routine: ice bath for 5-10 min, hot bath for 20, then compression suit packed with ice packs for 20. #rocknroll #enigma #gaga #gagavegas #vegas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ