#WeLoveYouMeghan: 60.000 tweets - Εκδήλωση αγάπης για την δούκισσα του Σάσσεξ που έβαλε τα κλάματα 

Ύστερα από την συνέντευξή της Μέγκαν Μαρκλ σε ντοκιμαντέρ του ITV, όπου αναφέρεται στην δυσκολία της με την δημοσιότητα, χιλιάδες follower γέμισαν το twitter με μηνύματα συμπαράστασης ως προς την ίδια. 

 

Το «#WeLoveYouMeghan» δεν άργησε να γίνει τίτλος συμπαράστασης για την δούκισσα του Σάσεξ που συγκίνησε το κοινό με την εξομολόγηση της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, πάνω από 60.000 tweets σχολίασαν θετικά και υποστηρικτικά την Μέγκαν Μαρκλ που άνοιξε την καρδιά της σε μια καθηλωτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 21:00 στο ITV.

Όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη: 

Έτοιμη να δακρύσει εμφανίστηκε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του ITV η Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μιλούσε για το πόσο ζορίστηκε να βρίσκεται στο επίκεντρο των Μέσων.

Σε απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey», η Μέγκαν Μάρκλ, που ενθουσίασε σε στιγμιότυπο με τον μικρό Αρτσι, δείχνει να λυγίζει καθώς αποκαλύπτει ότι δεν αντιμετώπισε τον καλύτερο τρόπο την ένταση και τον έλεγχο των τελευταίων μηνών.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων ITV Tom Bradby ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ για να τους στη βασιλική περιοδεία τους στη Νότιο Αφρική και σε συνομίλησε με το ζευγάρι αρκετές φορές. Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής ζητά από τη Μέγκαν να μιλήσει για το πώς ήταν σωματικά και ψυχικά κάτω από την ολοφάνερη πίεση που βιώνει.

Σε μια σπάνια στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει ευάλωτη και φαίνεται έτοιμη να δακρύσει, πριν απαντήσει στην ερώτηση. «Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο», τονίζει, αναφερόμενη στη συνεχή κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ. Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Sun και της Daily Mirror, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ.

Κάποια στιγμή στο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Κυριακή, η Μέγκαν Μαρκλ σταματά τη συζήτηση για να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο. «Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει η Δούκισσα του και δείχνει να βουρκώνει. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την: «Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά: «Ναι».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ