Υπέροχη Vintage Pic: Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον κούκλο γιο της - Ποιος γόης του σινεμά είναι μαζί τους;

Οι "θανατηφόρες" ματιές ανάμεσα στον γοητευτικό μικρούλη και τον διάσημο σταρ 

Όταν τα τρία μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ συναντήθηκαν το 1955 στη μικρή πόλη Μάρφα, στο Δυτικό Τέξας , γεννήθηκε ένας "γίγαντας" ή για να ακριβολογήσουμε μία από τις πιο εμπορικές ταινίες του Χόλιγουντ, η "Giant' με εισπράξεις της τάξεως των 35.000.000 δολαρίων

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Ροκ Χάτσον και ο Τζέιμς Ντιν "έσμιξαν" στη μεγάλη οθόνη και υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Τζορτζ Στίβενς, δημιούργησαν την ταινία  που το 1998 το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου κατέταξε στην 82η θέση στη λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Παρά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας η συνάντηση των τριών θρύλων του Χόλιγουντ δεν ήταν τόσο "ευτυχής". Πολλοί κάνουν λόγο για μεγάλες ζήλιες και αντιπαλότητες στα παρασκήνια.

Η Τέιλορ, έχοντας διαλύσει το γάμο της με τον Μάικλ Γουάιντινγκ, περνούσε τα βράδια της πίνοντας κανάτες ολόκληρες βότκα μαρτίνι με σοκολάτα και τον Ροκ Χάτσον να προσπαθεί να της ανακουφίσει την πλήξη και τη μοναξιά που ένιωθε, ξενυχτώντας οι δυο τους κάποιες φορές μέχρι τις τέσσερις το πρωί. 

Ο Ροκ Χάτσον υπήρξε ένας από τους διάσημους γόηδες της εποχής του, με πολλές γυναίκες να τον θεωρούν το απόλυτο ίνδαλμα.

Η Τέιλορ ομολόγησε αργότερα ότι θα μπορούσε να κοιμηθεί με τον Χάτσον, εάν δεν ήταν ομοφυλόφιλος. Ο Χάντσον είχε γίνει "κολλητός" της φίλος, την αποκαλούσε Μπέσι.

Η σελίδα Vintage Retro world, δημοσιεύει μία φωτογραφία από κοινή έξοδο του Ροκ Χάτσον με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Η πανέμορφη σταρ έχει μαζί της και τον κούκλο γιο της . Οι δύο "γόηδες" , (Ο Ροκ Χάτσον και ο γιος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ), ανταλλάσσουν "θανατηφόρες ματιές".

Ανάμεσα τους τα πιο όμορφα μάτια του αμερικάνικου σινεμά...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ