45 σχέδια στα νύχια με σκούρα χρώματα - Το επόμενο μανικιούρ σας θα είναι άψογο! (φωτό)

Υπέροχες ιδέες... 

Μπορεί τα ροζ και τα nude νύχια να είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των γυναικών, ωστόσο οι σκούρες αποχρώσεις μανό μπορούν να συνθέσουν ένα εξίσου εκθαμβωτικό μανικιούρ. Κι αν σκέφτεστε πως τα σκούρα νύχια είναι μόνο φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα, μάλλον κάνετε λάθος. Μπορούν κάλλιστα να φορεθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Άλλωστε το μαύρο βερνίκι νυχιών και γενικότερα τα σκούρα χρώματα έχουν πλέον καθιερώσει την θέση τους στις top τάσεις στα νύχια. Τις τελευταίες σεζόν παραμένουν συνεχώς στην κορυφή, ασχέτως με το αν ο καιρός είναι θερμός ή ψυχρός.

Ανακαλύψτε μια συλλογή από φωτογραφίες με όμορφα σχέδια για σκούρα νύχια και μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε!

Εντυπωσιακά σκούρα κόκκινα – μπορντό χρώματα στα νύχια

Σκούρα νύχια (6)

Σκούρα νύχια (5)

Σκούρα νύχια (4)

Σκούρα νύχια (3)

Σκούρα νύχια (2)

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν κορυφαία επιλογή των γυναικών. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό και κομψό χρώμα μανό που διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, την τιμητική τους έχουν τα σκούρα κόκκινα χρώματα, όπως το μπορντό. Το εντυπωσιακό αυτό βερνίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άπειρους τρόπους δημιουργώντας μαγευτικά μπορντό σχέδια στα νύχια που θα ξετρελάνουν τις φίλες σας. Επιλέξτε το ιδανικό nail art για το γούστο, αλλά και τις ανάγκες σας και παίξτε με τα χρώματα.

Αν και τα μονόχρωμα μπορντό νύχια είναι από μόνα τους εντυπωσιακά τόσο με γυαλιστερό, όσο με ματ φινίρισμα, μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με nude αποχρώσεις ή λευκό μανό, δημιουργώντας ένα πιο φωτεινό μανικιούρ, αλλά και με σκούρα χρώματα βερνικιών, όπως το μαύρο. Μια ξεχωριστή πρόταση είναι και ο συνδυασμός του σκούρου κόκκινου με glitter σε κίτρινο ή ροζ χρυσό, όπως και σε ασημί χρώμα.

Μαύρα νύχια με όμορφα σχέδια

Σκούρα νύχια (7)

Σκούρα νύχια (9)

Σκούρα νύχια (11)

Σκούρα νύχια (8)

Σκούρα νύχια (10)

Σκούρα νύχια (12)

Το απόλυτο σκούρο χρώμα βερνικιού είναι το μαύρο. Αν και πολλές γυναίκες το αποφεύγουν, η εφαρμογή του στα νύχια δημιουργεί ένα εκπληκτικό μανικιούρ. Συνδυάζεται όμορφα με ανοιχτόχρωμα μανό κάνοντας τα νύχια πιο φωτεινά, αλλά και με τα υπόλοιπα σκούρα βερνίκια για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αν όμως προτιμάτε τα πιο αστραφτερά μαύρα μανικιούρ προσθέστε στρας ή glitter.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εκπληκτικά σκούρα μανικιούρ με μίνιμαλ ή περίτεχνα nail art. Και φυσικά, το μαύρο γαλλικό στα νύχια ή ένα ombre σχέδιο αποτελούν πάντα εξαιρετικές προτάσεις.

Άλλωστε, τα μαύρα νύχια δείχνουν εντυπωσιακά σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Σχέδια για μπλε σκούρα νύχια

Σκούρα νύχια (16)

Σκούρα νύχια (17)

Σκούρα νύχια (14)

Σκούρα νύχια (15)

Σκούρα νύχια (13)

Ακόμη ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ είναι το σκούρο μπλε. Η μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις που φτάνουν μέχρι το blue black (σχεδόν μαύρο) δίνει τη δυνατότητα για πολλά όμορφα σχέδια με σκούρα μπλε νύχια.

Glitter βερνίκια σε όλα τα χρώματα, φλοράλ σχέδια, αλλά και γεωμετρικά σχήματα είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά μανικιούρ που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εξίσου όμορφα είναι και τα ombre nails ή τα μονόχρωμα σκούρα μπλε νύχια.

Nail art σε μωβ σκούρα νύχια

Σκούρα νύχια (18)

Σκούρα νύχια (21)

Σκούρα νύχια (22)

Σκούρα νύχια (23)

Σκούρα νύχια (19)

Σκούρα νύχια (20)

Οι αποχρώσεις του φούξια – μωβ, του μελιτζανί, αλλά και του μωβ – γκρι είναι μόνο μερικές από αυτές που μπορείτε να δοκιμάσετε προκειμένου να πετύχετε ένα τέλειο σκούρο μανικιούρ. Πρόκειται για γλυκούς τόνους που δείχνουν εκθαμβωτικοί τόσο με glossy top coat, όσο και με matte.

Ενδιαφέρον και πολύ εύκολο nail art είναι και το σχέδιο που συνδυάζει τα δυο διαφορετικά φινιρίσματα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, τα σκούρα μωβ νύχια ταιριάζουν πολύ και με τα γκλίτερ βερνίκια, αλλά και με πιο ανοιχτόχρωμα μανό. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει!

Προτάσεις για μανικιούρ σε σκούρο πράσινο

Σκούρα νύχια (24)

Σκούρα νύχια (26)

Σκούρα νύχια (28)

Σκούρα νύχια (25)

Σκούρα νύχια (27)

Το πράσινο αποτελεί ένα από τα χρώματα που θα είναι must αυτή τη σεζόν. Δεν γίνεται λοιπόν να λείπει και από το μανικιούρ μας. Το ιδιαίτερο αυτό σκούρο χρώμα βερνικιού με τους ποικίλους διαφορετικούς τόνους δείχνει πολύ όμορφο πάνω στα νύχια μας. Κι αν σας παραξενεύει αυτό το μανό, οι φωτογραφίες με σκούρα πράσινα νύχια που είδατε μπορεί και να σας αλλάξουν γνώμη!

Επιχειρήστε λοιπόν να κάνετε κυπαρισσί, χακί ή σμαραγδί πράσινο χρώμα στο μανικιούρ σας και θα κλέψετε την παράσταση με το μοναδικό αυτό nail art!

Καφέ σκούρα νύχια με ζωγραφιές

Σκούρα νύχια (30)

Σκούρα νύχια (29)

Σκούρα νύχια (31)

Σκούρα νύχια (32)

Σκούρα νύχια (33)

Οι σκούρες γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ μπορούν να κάνουν εξίσου εκθαμβωτικό το μανικιούρ σας. Πρόκειται για μια σειρά σκούρων τόνων μανό σε καφέ χρώμα που μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά μεταξύ τους, όπως και με τα υπόλοιπα χρώματα της γης. Το αποτέλεσμα μπορεί να θυμίζει σοκολάτα ή ένα όμορφο φθινοπωρινό τοπίο. Ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε να πετύχετε θα πρέπει να επιλέξετε και τις αντίστοιχες αποχρώσεις βερνικιού.

Μη διστάσετε να επιλέξετε το κίτρινο – μουσταρδί χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με τα καφέ νύχια. Αν όμως θέλετε κάτι λιγότερο τολμηρό, μπορείτε να επενδύσετε στις διαχρονικές και δημοφιλείς νουντ αποχρώσεις.

Σκούρα γκρι νύχια με nail art

Σκούρα νύχια (34)

Σκούρα νύχια (38)

Σκούρα νύχια (36)

Σκούρα νύχια (35)

Ένα ακόμη σκούρο χρώμα μανικιούρ που φοριέται πολύ είναι το γκρι. Δεν είναι τόσο σκούρο όσο το μαύρο, αλλά ούτε και πολύ ιδιαίτερο όπως το πράσινο και το μπλε. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι ειδικοί το θεωρούν ως το νέο μαύρο.

Οι σκούρες αποχρώσεις του γκρι στα νύχια κυμαίνονται από το ποντικί μέχρι το σχεδόν μαύρο. Μπορούν να συνδυαστούν άριστα μεταξύ τους, αλλά και να ταιριάξουν με άλλα χρώματα μανό σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις.

Χρησιμοποιώντας όποιον γκρι τόνο σας αρέσει μπορείτε να κάνετε όμορφα σχέδια για σκούρα νύχια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ombre, half moon, γαλλικό, αλλά και γραμμικά σχήματα είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές nail art σχεδίων.

Τα glossy νύχια είναι η πιο κλασσική επιλογή φινιρίσματος, ωστόσο τα ματ είναι πολύ εντυπωσιακά και ιδιαίτερα, ειδικά όταν πρόκειται για σκούρα μανικιούρ. Ο βασικός λόγος είναι πως η θαμπή αυτή όψη διακρίνεται πολύ καλύτερα στα σκούρα μανό απ’ ότι στα ανοιχτόχρωμα.

Τολμήστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε ένα matte top coat για να ολοκληρώσετε τα σκούρα νύχια σας, συνδυάζοντας το αν θέλετε και με γυαλιστερό φινίρισμα ή glitter σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Αστραφτερά σκούρα νύχια με στρας

Σκούρα νύχια (45)

Σκούρα νύχια (47)

Μικρά ή μεγαλύτερα διαμαντάκια κολλημένα σε νύχια βαμμένα με σκούρα χρώματα μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εκπληκτικό μανικιούρ. Η απλή αυτή προσθήκη λάμψης μεταμορφώνει πλήρως ακόμη και το πιο απλό – μονόχρωμο βάψιμο νυχιών.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν στρας σε όποια απόχρωση σας αρέσει και δημιουργήστε σχέδια μανικιούρ με μίνιμαλ ή πιο περίτεχνο ύφος. Άλλωστε μπορείτε να κολλήσετε τα διαμαντάκια είτε διάσπαρτα ή σχηματίζοντας ότι σας αρέσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ