Παρολίγο τραγωδία για την οσκαρική ηθοποιό Έλεν Χαντ - Νοσηλεύεται έπειτα από σοβαρό τροχαίο (βίντεο)

Άγιο είχε....

Η γνωστή ηθοποιός  Έλεν Χαντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν το SUV που οδηγούσε αναποδογύρισε σε ατύχημα που είχε στο Λος Άντζελες.

Η τέσσερις φορές βραβευμένη με Emmy, ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Χαντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center, όπου οι γιατροί την εξέτασαν και την άφησαν να φύγει.

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΜΖ, η σταρ του Χόλιγουντ πέρασε τη διασταύρωση αφού έχει τσεκάρει ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός ενώ την τελευταία στιγμή αυτοκίνητο συγκρούεται με ταχύτητα μετ δικό της με αποτέλεσμα να ανατραπεί στη μέση του δρόμου, αναφέρει ο Independent.



Η Χαντ διαμαρτυρήθηκε για πόνο και μεταφέρθηκε στην κλινική Σένταρς-Σινάι στο Μπέβερλι Χιλς. Η κατάστασή της ήταν σταθερή ενώ πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Η αστυνομία τόνισε ότι δεν υπάρχουν υπόνοιες για χρήση αλκοόλ, χαπιών ή ναρκωτικών.

Η εκπρόσωπός της δήλωσε στο ΤΜΖ ότι η ηθοποιός έτρεμε αλλά δεν υπέστη σοβαρά τραύματα. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του οδηγού του άλλου οχήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ