Οι υπέροχες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Κέιτ στο επίσημο ταξίδι της στο Πακιστάν - Ο χαμογελαστός Ουίλιαμ στα χνάρια της μητέρας του (φώτο)

Φορτωμένο το πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους

Ένα πολύ 'φορτωμένο" πρόγραμμα έχουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον στη διάρκεια της πενθήμερης επίσκεψης τους στο Πακιστάν. Το βασιλικό ζεύγος έφτασε στο Πακιστάν τη Δευτέρα το βράδυ. Πρόκειται για την  «πλέον περίπλοκη» περιοδεία τους έως αυτή τη στιγμή, σε μια χώρα που κλονίζεται εδώ και πολύ καιρό από αιματηρές επιθέσεις και οι αρχές της επιδιώκουν να προβάλουν την πιο φιλήσυχη πλευρά της.

Η δούκισσσα του Κέιμπριτζ στα πλαίσια της επίσκεψης της στο Πακιστάν , επισκέφτηκε με το σύζυγο της, γνωστό νοσοκομείο που φιλοξενεί παιδιά με καρκίνο  και ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου. Και στα δύο μέρη είχε πάει και η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ , πριγκίπισσα Νταϊάνα , λίγους μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο της.

Η Κέιτ Μίντλετον, ήταν υπέρκομψη σε όλες τις εμφανίσεις στο Πακιστάν. Ακουλούθησε τον ενδυματολογικό κώδικα της χώρας και φόρεσε σαλβάρια, τουνίκ και μαντήλα. Για την επίσκεψη της στο τζαμί Badshahi που είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους ναούς στην πόλη Λαχόρη του Πακιστάν , η Κέιτ φόρεσε σμαραγδί τουνίκ και ίδιο σαλβάρι του  Maheen Khan .

Δίπλα της, στα χνάρια της μητέρας του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαμογελαστός και ευγενέστατος. Η πριγκίπισσα Νταιάνα είχε επισκεφτεί το ίδιο τζαμί το 1991.

Σύμφωνα με τη Daily Mail,  νωρίτερα το βασιλικό ζεύγος είχε επισκεφτεί το  Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital and Research Centre, ένα πολύ γνωστό νοσοκομείο που φιλοξενεί παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ που για την επίσκεψη της εκεί επέλεξε κρεμ σαλβάρι και μπροκάρ κρεμ τουνίκ, επισκέφτηκαν τα παιδιά στα δωμάτια τους, έπαιξαν μαζί τους και συζήτησαν με τους γιατρούς και το προσωπικό για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Πριν από αυτό ο Δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, έδειξαν τις ικανότητες τους στο κρίκετ ένα σπορ πολύ διαδεδομένο στο Πακιστάν. Μάλιστα η Κέιτ καταενθουσιάστηκε παίζοντας με γνωστούς βετεράνους αθλητές της χώρας. Φορούσε λευκό λινό σαλβάρι, ασορτί τουνίκ και αθλητικά παπούτσια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ