Βίντεο: Νεκρός τελικά ο 27χρονος μποξέρ που έπεσε σε κώμα από τις γροθιές του αντιπάλου του

Ο μποξέρ Πάτρικ Ντέι έχασε τη μάχη για τη ζωή ύστερα από τα σοβαρά τραύματα που προκάλεσε χτύπημα στο κεφάλι σε αγώνα το Σάββατο εναντίον του Αμερικάνου Charles Conwell.

Ο 27χρονος Βρετανός έπεσε νοκ άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα. Ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε το θάνατο του την Τετάρτη. "Πέθανε  περιτριγυρισμένος από τους φίλους του, τους συναθλητές του και την οικογένεια του. Ήταν γιος, αδερφός και καλός φίλος για πολύ κόσμο", αναφέρει η ανακοίνωση του Lou DiBella.

USA TODAY Sports

Η ευγένεια, η γεναιοδωρία και η θετική του ενέργεια θα μείνουν αξέχαστες σε όσους τον γνώρισαν. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ.  Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Dylan Buell/Getty Images

Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός» πρόσθεσε ο ατζέντης του, σύμφωνα με τον Guardian.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ, τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο. Ο Ντέι άντεξε ως τον 10ο γύρο όταν και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο ρινγκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ