Άννα Διαμαντοπούλου στην ΕΡΤ: Η επιλογή του ΠτΔ αφορά τον πρωθυπουργό & για μένα δεν έχει καμία βάση

Ενώ μόνο καλά λόγια είχε να πει σχολιάζοντας τις 100 πρώτες μέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

"Δεν με αφορά η συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας" ξεκαθάρισε η Άννα Διαμαντοπούλου στην ΕΡΤ. Όπως δήλωσε μιλώντας σε συνέντευξη πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες και "δεν έχει βάση αυτή η συζήτηση".

Ενώ μόνο καλά λόγια είχε να πει σχολιάζοντας τις 100 πρώτες μέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ρεπορτάζ που ήθελαν την πρώην υπουργό Παιδείας να παίζει σαν όνομα μαζί με αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Η πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ότι η όλη συζήτηση ξεκίνησε από δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ούτε καν πληροφορίες, και όπως είπε, η ίδια δεν θέλει να κάνει καμία συζήτηση για ένα μη υπαρκτό θέμα, που δεν έχει καμία βάση.

Ο καθένας φαντάζεται κάτι και φτιάχνει ένα σενάριο, ήταν η χαρακτηριστική της φράση, αν και δεν έκρυψε ότι προφανώς η όλη συζήτηση που γίνεται γύρω από το πρόσωπό της είναι τιμητική.

Πρόσθεσε ακόμα ότι σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται πάντα την τελευταία στιγμή, αφορά το εσωτερικό των κομμάτων αλλά έχει και διεθνείς προεκτάσεις και όπως σημείωσε: Το θέμα αφορά τον Πρωθυπουργό και όσον αφορά το πρόσωπό μου, δεν έχει καμία βάση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ