Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Ο έρωτας & ο βήχας δεν κρύβονται - Τα καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου (φώτο-βίντεο)

Τρελά ερωτευμένη

Στην καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η όμορφη κριτής του Greece Next Top Model, είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Βεβαίως δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες για την σχέση της με τον Snik, καθώς όπως η ίδια έχει δηλώσει τα προσωπικά της τα κρατάει για τον εαυτό της, αλλά τα "ντοκουμέντα" από τα πολύ τρυφερά τετ-α-τετ με τον διάσημο ράπερ,το κάνουν.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! «τσάκωσε» την Ηλιάνα και τον Snik  ν’ ανταλλάζουν καυτά καυτά φιλιά στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν το γνωστό μοντέλο να αγκαλιάζει τον Snik στη μέση του δρόμου και να τον φιλά σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Star, «Στην Φωλιά των Κου Κου».

Πριν από λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε δηλώσει:

«Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωή μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Δημόσια ξέρεις ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Σου λέω ξεκάθαρα ότι περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω στον συνδυασμό, πιστεύω ότι είναι ωραίο οι άνθρωποι να ανοιγόμαστε και να κάνουμε γνωριμίες και θα το αφήσω εκεί, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο τα προσωπικά μου να τα κρατάω για τον εαυτό μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και δε θέλω να τα λέω, θέλω να τα ζω. Πιστεύω πάντως ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, η ζωή σου είναι ζήσε τη. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει τίποτα»,

 

 

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό OK σχολιάστηκαν και από το πάνελ της εκπομπής "Happy Day" του Alpha.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ