Κερατσίνι: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πατέρας 3 παιδιών - Οδηγός τον χτύπησε & τον εγκατέλειψε - Η έκκληση της αδερφής του

Η αδερφή του θύματος ζητά από όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί ο δράστης

Ο Γιάννης Βαφειάδης , πατέρας τριών παιδιών έπεσε θύμα τροχαίου στο Κερατσίνι. Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό ενός φορτηγού που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, να ξεψυχήσει στην άσφαλτο. 

Η αδερφή του Γιάννη Βαφειάδη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star,  απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί ο δράστης.

"Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;" λέει η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα Βαφειάδη, η οποία θέλει να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.

«Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η αδελφή του κάνει έκκληση αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Πληροφορίες για το δυστύχημα ζητά η Τροχαία - Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.   

Την εμπλοκή δεύτερου οχήματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο τροχαίου δυστυχήματος με θύμα οδηγό δίκυκλης μοτοσυκλέτας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:30, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Πέραμα, στο ύψος του λιμένα Κερατσινίου, ερευνά η Τροχαία. 

Για τον σκοπό αυτόν παρακαλεί όποιον διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, στα τηλέφωνα 210-4949712, 210-4949713 και 210-4949715. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ