Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς: Η βίλα που την έτρωγαν τα ποντίκια - η φυλακή - η συνεργασία με την Μαρέβα Μητσοτάκη (βίντεο)

"Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room για να βάφομαι γιατί πλέον δεν μπορώ να βγαίνω άβαφτος γιατί γέρασα και η πούδρα μου να είναι πάντα φρέσκια "

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο καλεσμένος στην εκπομπή "The Dot".

Ο πάντα ετοιμόλογος και καυστικός σχεδιαστής μίλησε για όλα με τις γνωστές "φαρμακερές ατάκες" του. Δεν δίστασε να αναφερθεί στα χρόνια που ήταν φυλακή, στις φθορές που είχε υποστεί η βίλα του στη Μύκονο αλλά και στην επικείμενη συνεργασία με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

"Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room για να βάφομαι γιατί πλέον δεν μπορώ να βγαίνω άβαφτος γιατί γέρασα και η πούδρα μου να είναι πάντα φρέσκια "

«Δεν μου αρέσει να αφήνω συντρίμμια πίσω μου, είτε ψυχολογικά είτε υλικά. Εγώ ζω για να ομορφαίνω τους χώρους γύρω μου. Δεν με ενδιαφέρει αν μετά τους εκμεταλλεύομαι ή όχι γιατί δόξα τω Θεό τα ωραιότερα ταξίδια τα έχω κάνει με ωτοστόπ του μυαλού μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια. Εγώ είχα πει σε φίλους να τους το δώσω, να το φτιάξουν και να μένουν, δεν το κάνανε.

Το έκανε κάποιος κύριος, ο οποίος κάνει τέτοιες επιχειρήσεις, είπε ότι θα το φτιάξει και θα το εκμεταλλεύεται, όλα νομιμότατα, και τα χρήματα του ενοικίου θα πηγαίνουν εκεί που χρωστάω. Εγώ ότι εισπράττω πηγαίνει στην εφορία.

Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room για να βάφομαι γιατί πλέον δεν μπορώ να βγαίνω άβαφτος γιατί γέρασα και η πούδρα μου να είναι πάντα φρέσκια κι ευτυχώς έχω σπόνσορα που το κάνει αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου πάρουν τα σπίτια, τα κτίρια…



Είναι ένα ιστορικό σπίτι αυτό στη Μύκονο. Γιατί θέλουν να το κατατροπώνουν; Να ανεβαίνει η Χριστίνα Πολίτη που είναι το σπίτι της πιο πάνω, να ανεβαίνει ο Ζούλιας που το νοικιάζει το καλοκαίρι και να περνάνε τα ποντίκια και τα φίδια; Δεν παίρνω μία από το σπίτι που νοικιάζω, όλα πάνε στο κράτος», είπε μεταξύ άλλων, για τη βίλα του στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς.

"Με τη Μαρέβα γνωριζόμαστε χρόνια"

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής αποκάλυψε  μιλώντας στην εκπομπή the dot επίσης πως ανήκει πλέον στη δημιουργική ομάδα του Zeus+Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει τα αξεσουάρ του fashion brand, ενώ αποκάλυψε και τη νέα τους συνεργασία που αφορά στη δημιουργία μιας σειράς ανδρόγυνων πουκαμίσων.

«Με τη Μαρέβα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια – είχαμε εικαστικοκοινωνικές επαφές» αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σύζυγο του πρωθυπουργού «ενθουσιώδες κορίτσι»! Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε ότι είναι καλοντυμένος, αν και μη συμβατός με τα προσωπικά του γούστα. «Εγώ κοστούμι και γραβάτα θα φόραγα μόνο στο φέρετρο» είπε γελώντας ο MrLAK.

"Καλά περνούσα στη φυλακή"

Σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως βρεθεί ξανά στη φυλακή δεν δίστασε να απαντήσει πως αναπολεί τις στιγμές που πέρασε εκεί και θα ήθελε να βρεθεί έστω και για έξι μήνες, ενώ αποκάλυψε σπαρταριστές στιγμές με τους συγκρατούμενούς του.

«Θα ξαναπήγαινα για έξι μήνες εκεί μέσα, να πετάξω τα λούσα, να ηρεμήσω, να διαβάσω κανένα βιβλίο που δεν προλαβαίνω» δήλωσε ο εκκεντρικός σχεδιαστής ο οποίος στο παρελθόν έμεινε έγκλειστος για 15 μήνες στον Κορυδαλλό λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Μόνη προϋπόθεση για να επιστρέψει στο κελί, όπως είπε, είναι να έχει μαζί του αυτά που θεωρεί απαραίτητα.

«Αρκεί να έχω το… άρωμά του κι ένα «μπλιτς» για τα μαλλιά μου γιατί δεν μου αρέσουν σκούρα» εξήγησε και διευκρίνισε πως ουδέποτε υπέστη bullying στη «θητεία» του πίσω από τα κάγκελα.

«Είδατε να παθαίνω κάτι; Δεν μου έκαναν κανένα bullying, ίσα ίσα που με φώναζαν οι «μεγάλοι» που κάθονταν με τα πούρα για να καθίσω μαζί του» ανέφερε, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν είχε και πολλά να τους πει και εξήγησε ότι πολλές φορές αστειευόταν ακόμα και με βαρυποινίτες: «Εσείς μιλάτε για μπίζνες, εγώ τι να σας λέω, για στριφώματα;» τους απαντούσε.

"Κριτής στο Next Top Model"

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Next Top Model για το οποίο όπως είπε δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή.

Γιατί την απέρριψε; Ο ίδιος εξήγησε πως «το ελληνικό Next Top Model δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει το αντίκτυπο στο κάθε άτομο που θα βγει από κει, όπως έχει στο εξωτερικό.

Αν δεις την Tyra Banks θα δεις πως βάζουν τα κορίτσια και κάνουν κάποια ακραία εγχειρήματα. Τα κορίτσια αυτά είναι μαθημένα, ξέρουν το ρίσκο και τους ιντριγκάρει. Η ζωή τους είναι αυτή! […]

Δεν μπορώ εγώ να πιέσω ένα άτομο να κλαίει, δεν είναι το ποιόν μου αυτό. Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε ούτε σε αυτό, ούτε στο My Style Rocks. Όμως αυτά δεν λένε ότι είναι reality shows λένε πως είναι show μόδας και ο άλλος «ψαρώνει» […] Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί εκθέτουν στον ψυχισμό των ανθρώπων που βλέπουνε κάποια υπολείμματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ