Story of the day: Ο νεκρός μιλούσε μέσα από το φέρετρο - "Βγάλτε με έξω είναι σκοτεινά εδώ" (φώτο-βίντεο)

Η απίστευτη φάρσα που έκανε ο βετεράνος του Ιρλανδικού στρατού στους συγγενείς του για να γελάσουν στην κηδεία του

Σκηνές "θρίλερ"  εκτυλίχθηκαν σε μία κηδεία στην Ιρλανδία. Οι συγγενείς ενός άντρα έμειναν άφωνοι όταν τον άκουσαν να μιλάει μέσα από το φέρετρο. "Βγάλτε με έξω είναι σκοτεινά εδώ", ακούστηκε να λέει ο  Shay Bradley  από το φέρετρο του καθώς αυτό κατέβαινε στο έδαφος στην κηδεία του στις 12 Οκτωβρίου.

ο  Shay Bradley 

Και ο νεκρός συνέχισε "Που στο δι@@λο είμαι; Ο ιερέας είναι αυτός που ακούω; Ε, είμαι ο Shay και είμαι μέσα στο κουτί". Στη συνέχεια ο Shay από το φέρετρο ακούστηκε να τραγουδάει: "Γεια σας και πάλι γεια σας, τηλεφώνησα απλά για να σας πω αντίο".

Στην πραγματικότητα δεν ήταν ο νεκρός που μιλούσε. Αυτό που ακουγόταν ήταν ένα ηχογραφημένο μήνυμα που είχε ετοιμάσει ο Shay Bradley πριν πεθάνει για να κάνει τους συγγενείς του με αυτή την φάρσα να γελάσουν στην κηδεία του αντί να κλάψουν.

Ο  62χρονος βετεράνος της Ιρλανδικής Αμυντικής Δύναμης ήθελε οι φίλοι και οι συγγενείς του να τον αποχαιρετήσουν με γέλια κι όχι με κλάμματα, αναφέρει το Sky news

Η κόρη του , Andrea Bradley, δήλωσε ότι ήταν άρρωστος για τρία χρόνια πριν πεθάνει στις 8 Οκτωβρίου και είχε προγραμματίσει τη φάρσα του τον περασμένο χρόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ