Χίλαρι & Τσέλσι Κλίντον στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ : "Έχει "κότσια" & δέχεται χολή επειδή σπάει το καλούπι" (φώτο)

Η Χίλαρι Κλίντον είναι σίγουρη ότι η επίθεση που δέχεται η Μέγκαν Μαρκλ από τον βρετανικό τύπο, οφείλεται στην καταγωγή της

Για ακόμη μία φορά η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ευθαρσώς την συμπάθεια της στη Μέγκαν Μαρκλ. Η σύζυγος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ,  Μπιλ Κλίντον, είναι σίγουρη ότι η σκληρή μεταχείριση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ από τις βρετανικές ταμπλόιτ οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι λευκή. 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sunday Times» του Λονδίνου, η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι «ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε [η Μέγκαν Μαρκλ] είναι ανεξήγητος.

Αν η εξήγηση είναι ότι είναι διαφυλετική, τότε είναι ντροπή σε όλους».

Από την πλευρά της, η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσι Κλίντον δήλωσε ότι η σκληρότητα του Τύπου απέναντι στη δούκισσα του Σάσεξ πιθανό να οφείλεται στο ότι σπάει το βασιλικό καλούπι, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον έδωσαν συνέντευξη στους The Sunday Times με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους βιβλίου "The Book of Gutsy Women", (Το βιβλίο των γυναικών με κότσια). 

Μαμά και κόρη ανέφεραν ότι η Μέγκαν είναι μια γυναίκα με κότσια παρόλο που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Επίσης και οι δύο πήραν θέση ενάντια στη μεταχείρηση που δέχεται η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

 

 

"Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Μέγκαν Μαρκλ", δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον. Πρόσθεσε επίσης ότι συμφωνεί με την κοινή πεποίθηση ότι η καταγωγή της δούκισσας του Σάσεξ έχει κάποια σχέση με τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν.

"Είμαι σίγουρη ότι η σκληρή μεταχείριση από τον τύπο έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν είναι λευκή. Αν η εξήγηση είναι ότι είναι διαφυλετική, τότε είναι ντροπή σε όλους",  είπε

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of the best things about the #GutsyWomen tour: getting a chance to spend time with our favorite gutsy women. Thank you for joining us, @GloriaSteinem and @JoyAnnReid!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

 

Η Τσέλσι Κλίντον πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η Μέγκαν Μαρκλ οφείλονται στην προηγούμενη καριέρα της, αναφέρει το Vanity Fair.

«Πιστεύω επίσης πως οφείλεται στο ότι είχε περήφανη μια καριέρα προηγουμένως και διαθέτει φωνή που ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί.

Όποιος έχει το θάρρος να σπάει το καλούπι με το οποίο έχει καθιερωθεί, δυστυχώς, δέχεται κριτική και χολή που δεν καταλαβαίνω. Έχουμε δει επανειλημμένως το μοτίβο. Δεν την γνωρίζω, αλλά ως κάποια που την σέβεται, είμαι ευγνώμων που επιμένει, δεν υποκύπτει και κάνει το έργο που νιώθει πως καλείται να πραγματοποιήσει. Επίσης δεν έχει την διάθεση να δεχθεί bullying», ανέφερε η Τσέλσι Κλίντον. 

Οι δηλώσεις της Χίλαρι και της Τσέλσι Κλίντον έρχονται ύστερα από την απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι να μηνύσει τρεις βρετανικές εφημερίδες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη σύζυγο του.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει δημόσια τη συμπάθεια της για την Μέγκαν Μαρκλ. Τον Σεπτέμβριο είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μακροσκελές ποστ όπου διαφήμιζε την νέα συλλογή ρούχων Smart Set της Δούκισσας, που προορίζεται για άνεργες γυναίκες προς αναζήτηση εργασίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ