Η 25χρονη σταρ της K-Pop, Sulli βρέθηκε νεκρή - Αυτοκτονία μετά από σκάνδαλο στο Instagram; (φώτο-βίντεο)

Η Sulli ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media - Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Η Κορεάτισσα σταρ της K-Pop μουσικής και ηθοποιός Sulli πέθανε σε ηλικία 25 ετών. Η αστυνομία της Σεούλ ανακοίνωσε ότι η διάσημη στη χώρα της σταρ, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας, στις 14 Οκτωβρίου.

Το άψυχο σώμα της το βρήκε ο μάνατζερ της ο οποίος επισκέφτηκε το σπίτι της , αφού δεν μπορούσε να τη βρει ύστερα από την τελευταία επικοινωνία τους, το προηγούμενο βράδυ, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι η Sulli, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρή κατάθλιψη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??가을? 겨울안돼..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) στις

 

"Φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή της , αλλά εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες" , καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με τον Guardian.

 Η Sulli, η οποία έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ήταν παλιότερα μέλος του συγκροτήματος F(x), από το οποίο αποχώρησε το 2015 για να κάνει σόλο καριέρα, ως ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

헐 뭐지

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) στις

 

Η Sulli, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Choi Jin-ri, ήταν πολύ φίλη με τον επίσης σταρ της K-pop, Jonghyun, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στα 27 του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fendi ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) στις

 

Η Sulli ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Είχε εμπλακεί και στο λεγόμενο σκάνδαλο των «σουτιέν», δείχνοντας αρκετές φορές το γυμνό της στήθος στο Instagram.

 

 

Οι πρώτες τέτοιου είδους φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της στο Instagram το Μάιο του 2016, προκαλώντας σάλο και κάνοντας πολλούς να της επιτεθούν. Τον περασμένο μήνα, το στήθος της αποκαλύφθηκε και πάλι, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού stream στο ‎Instagram και πάλι έγινε χαμός στη συντηρητική νότια Κορέα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ