Στα Παιδικά Χωριά SOS βρίσκονται τα 4 παιδιά του άντρα που δολοφονήθηκε από τη σύζυγο του

Τα Παιδικά Χωριά SOS θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να υποστηρίξουν και τα πέντε αδέρφια 

Τα Παιδικά Χωριά SOS με  ανακοίνωση τους ενημερώνουν για την τύχη των 5 παιδιών του 59χρονου που δολοφονήθηκε 31χρονη πρώην σύζυγό του την Κυριακή 13/10 στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση

«Τα Παιδικά Χωριά SOS εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου και δηλώνουν ότι τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του 59χρονου που δολοφονήθηκε από την 31χρονη πρώην σύζυγό του, βρίσκονται εδώ και 3,5 χρόνια υπό την προστασία τους, μεγαλώνοντας σε ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη περιβάλλον, ενώ το πέμπτο βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια.

Τα Παιδικά Χωριά SOS θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να υποστηρίξουν και τα πέντε αδέρφια σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή και να τους παρέχουν την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη αλλά και τη ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά που χρειάζονται, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν από εδώ και εμπρός».

Το χρονικό της δολοφονίας

Στο πόδι σηκώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Νέα Αλικαρνασσός στο Ηράκλειο της Κρήτης από  την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 55χρονου άνδρα από τα χέρια,  της 31χρονης πρώην συζύγου του.

Ο 59χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση έξω από το Κέντρο Αστέγων που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό από την πρώην σύζυγο του ηλικίας 31 χρονών. Εκείνη τον μαχαίρωσε στο στομάχι ενώ κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άνδρες της της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, προχώρησαν στην σύλληψη της 31χρονης ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την είσοδο του στο χειρουργείο, αναφέρει το Flash News

Η 31χρονη γυναίκα παραδέχτηκε στους Αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη της ενώ υποστήριξε πως το θύμα την κακοποιούσε συνεχώς με αποτέλεσμα εκείνη να προχωρήσει στην δολοφονία του. Αγωνία επικρατεί για τα τρία παιδιά με το μικρότερο να είναι έξι χρονών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ