Συγκίνηση στο γάμο του Τριαντάφυλλου Παντελίδη - Ο αδερφός του Παντελή & η όμορφη νύφη χόρεψαν το "Μένω εδώ" (φώτο-βίντεο)

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης παντρεύτηκε - Το ζευγάρι βάφτισε την ίδια μέρα την κόρη του

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη , Τριαντάφυλλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Πωλίνας Φιλίππου, της ηθοποιού που γνωρίσαμε κοριτσάκι στη σειρά "Το καφέ της Χαράς". 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη τους (ένα χρόνο πριν είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί), χθες το απόγευμα.

Η ατμόσφαιρα, από την προετοιμασία ακόμα της νύφης στο σπίτι ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά καθώς η απουσία του Παντελή σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας, ήταν πολύ έντονη.

Οι νεόνυμφοι, όμως, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την... παρουσία του με κάθε τρόπο, ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης αφού χόρεψαν το "Μένω εδώ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάντα άξιος αγοράκι μου @ninopantelidis ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ®️️???️️️ (@filiospantelidis) στις

Μάλιστα, στα καρτελάκια στα τραπέζια με τις καρδιές στις οποίες αναγράφονταν οι τίτλοι τραγουδιών του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ