Κρήτη: Η κυριακάτικη βόλτα μετατράπηκε σε τραγωδία - Mία νεκρή γυναίκα σε τροχαίο - Αγωνία για δύο κοριτσάκια

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένα 2 μικρά κοριτσάκια ηλικίας 5 και 2,5 ετών

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τη νέα τραγωδία που γράφτηκε σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ, με απολογισμό μία ηλικιωμένη νεκρή και σοβαρά τραυματισμένα δύο μικρά παιδιά.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα, μαζί με άλλα τρία άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα περίπου 35 ετών, με τα δύο της παιδιά, δύο κοριτσάκια 5 και 2,5 ετών. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε στο σημείο του ατυχήματος την τελευταία της πνοή. Η μητέρα των παιδιών, παρά την αρχική πληροφόρηση, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως τα δυο της κοριτσάκια δεν ήταν τόσο τυχερά.

Η 5χρονη είναι πολυτραυματίας ενώ φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ η αδελφούλα της 2,5 ετών φέρει κάταγμα στη λεκάνη και στο πόδι.

Τα παιδιά θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ όπως είπε στο ekriti ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Στο άλλο αυτοκίνητο, επέβαιναν στο πίσω μέρος η 80χρονη που έχασε τη ζωή της, και δίπλα της ο γιος της 55 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Οδηγός ήταν ένας 57χρονος, και συνοδηγός η σύζυγός του 56 ετών. Και οι δύο θα μπουν στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς φέρουν βαριά τραύματα.

"Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται επί ποδός στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά", δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ