Σίντι Κρόφορντ - Κάια Γκέρμπερ: Ή πως είναι να ποζάρεις εξώφυλλο στην Vogue με την κόρη σου (φώτο)

Το "μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά"

Η Kaia Gerber ακολουθεί τα βήματα της πανέμορφης μαμάς της. Η  18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι ήδη ένα επιτυχημένο μοντέλο. Λάμπει στις πασαρέλες και προκαλεί ενθουσιασμό, ενώ οίκοι μόδας όπως ο Valentino και ο Givenchy την θέλουν για μούσα τους.

Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG και λάνσαρε την πρώτη της καμπάνια ομορφιάς με τον Marc Jacobs. Η καλλονή Κάια μοιάζει πολύ με την μητέρα της. Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί για τo τεύχος "Forces of Fashion"  της αμερικάνικης Vogue πράγμα που έδωσε μεγάλη χαρά και στις δύο.

"Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία "να πρωταγωνιστείς στη σκηνή" μαζί με την κόρη σου. Περάσαμε τέλεια μιλώντας στον Tonne Good  για το τεύχος Forces of Fashion", έγραψε η Σίντι Κρόφορντ στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s not everyday you get to take the stage with your daughter. So fun talking with @TonneGood at @VogueMagazine’s #ForcesofFashion today.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

"Σήμερα στο τεύχος "Forces of Fashion" της Vogue με την κυρία που είναι το "μεγάλο αφεντικό". Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία", έγραψε η Κάια στην δική της ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#forcesoffashion today with this boss lady. thank you @voguemagazine @tonnegood for having us !! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ