Ζώδια: Ήλιος εξάγωνο με Δία σήμερα Κυριακή - Η τύχη μας κλείνει το μάτι

Δες πώς θα σε επηρεάσει το Εξάγωνο Ήλιου – Δια που φέρνει τύχη & αφθονία

 

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία ελπιδοφόρα και τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Τοξότη!

Είμαστε έτοιμοι;;;
Όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται,  αισιόδοξες  επιθυμίες μας εκπληρώνονται και τυχερές συγκυρίες, μας κάνουν να χαμογελάμε!

Οφείλουμε λοιπόν, να δραστηριοποιηθούμε σωστά, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να αγκαλιάσουμε ποικιλοτρόπως, την τύχη που έχουμε δίπλα μας!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ιδιαίτερα όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις αυτές τις μέρες μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, εύνοια και ευκαιρία θα έχεις ώστε να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου για να βελτιώσετε την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ετοιμάσου για καλοπέραση, απολαύσεις, έρωτα, δημιουργία και διασκέδαση. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση του ερωτικού τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μπορείς να υλοποιήσεις με επιτυχία επιθυμίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας, αγορά ακινήτου και επανασύνδεση!

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται επικοινωνίες, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και επαφές. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα έχεις χαρμόσυνες ειδήσεις και πληροφορίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου και αυξάνονται τα έσοδά σου. Αξιοσημείωτη είναι και η εύνοια στον αισθηματικό τομέα!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους ευκαιριών. Διανύεις την πιο τυχερή περίοδο για τη ζωή σου και την εξέλιξη σου γενικά, γι’ αυτό δράσε άμεσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου  και απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα, αναφέρει το oroskopos.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θετικές αλλαγές έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις  αξιόλογες νέες γνωριμίες και να δημιουργήσεις ή να ενδυναμώσεις φιλίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας  και πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις τις κατάλληλες επαγγελματικές κινήσεις και να πετύχεις μια επιβράβευση,  προαγωγή ή διάκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκυρίες σε βοηθούν να επεκταθείς σχεδόν σε ό,τι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, χωρίς δισταγμό. Εύνοια ιδιαίτερη υπάρχει σε επαφές, γνωριμίες και ταξίδια!

ΙΧΘΥΣ: Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες.  Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή, ιδίως σεξουαλικά!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ