Story of the day: Ο άντρας που κέρδισε 120 εκ. ευρώ μιλά για πρώτη φορά & αποκαλύπτει πως ξοδεύει τα χρήματα του (φώτο-βίντεο)

Η μεγάλη περιουσία που απέκτησε ο υπερτυχερός του τζακ ποτ τον έφερε σε δύσκολη θέση

"Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 120 εκ. ευρώ;", αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία μπορούν να δοθούν πολλές και διαφορετικές απαντήσεις. Μοιάζει με ένα όνειρο που ο καθένας θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα αλλά... τον Νιλ Τρότερ αυτή η πραγματικότητα τον έφερε σε... δύσκολη θέση καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε δεν ήξερε πως να ζήσει με τόσα λεφτά και άργησε πολύ να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα της ζωής του.

Ο υπερτυχερός του τζακ -ποτ του Eurormillions κέρδισε το το 2014 περίπου 108 εκατ λίρες Αγγλίας. Δηλαδή περίπου 122 εκατ. ευρώ. Πέντε χρόνια μετά αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά στο BBC και να αποκαλύψει πως ξοδεύει τα λεφτά του.

Όπως είπε αγόρασε ένα τεράστιο σπίτι με μεγάλη έκταση τριγύρω και λίμνη και επίσης χρησιμοποίησε μέρος των χρημάτων για να βοηθήσει την οικογένεια του. Δήλωσε όμως ότι έδωσε "μεγάλο αγώνα" για να προσαρμοστεί στη νέα ζωή και στην περιουσία των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

"Μου πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να μπορέσω να βάλω τη ζωή μου σε τάξη. Ηταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ στο να έχω τόσα πολλά λεφτά. Αλλά από την άλλη αυτά τα χρήματα μου επέτρεψαν να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να αγοράσω ένα μεγάλο σπίτι και μια μεγάλη έκταση γης γύρω από αυτό, στην οποία περιλαμβάνεται και μια λίμνη", εξηγεί  ο Νιλ Τρότερ.

"Δούλευα σε όλη τη ζωή μου και το να μη χρειάζεται πια να δουλέψω για να ζήσω, ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Σύντομα ανακάλυψα ότι το να κάθομαι όλη την ημέρα στο σπίτι και να βλέπω τηλεόραση είναι βαρετό", λέει ο υπερτυχερός του τζακ -ποτ.

" Έτσι αγόρασα ένα σπίτι που ήθελε πολλή δουλειά. Και μάλλον μεγαλύτερο απ′ ό,τι σκόπευα να αγοράσω", συνεχίζει. 

Επίσης, όπως είπε, μετά την απόκτηση όλων αυτών των εκατομμυρίων πήρε και έναν σκύλο, τη Μίλι, που σήμερα πηγαίνει πολλές βόλτες αφού ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του δεν χρειάζεται πλέον να εργάζονται και έχουν ελεύθερο χρόνο. 

Ερωτηθείς για το τι τον έκανε να έκανε να αποφασίσει να μιλήσει δημόσια, ο Νιλ Τρότερ είπε πως αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως η δική του, θα πρέπει κάποιος να κρύβει τα χρήματα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ο ίδιος, πέντε χρόνια μετά, έχει συνειδητοποιήσει πως τόσα πολλά χρήματα είναι αδύνατον να τα κρύψει κανείς. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ