Επιτέλους τα λέει Όπρα Γουίνφρεϊ: Δεν παντρεύτηκα τον επί 32 χρόνια σύντροφό μου γιατί....& δεν ήθελα παιδιά γιατί ..

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να μην κάνει παιδιά και να μην παντρευτεί ποτέ...

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι μια από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της Αμερικής. Στην διάρκεια της ζωής της δεν παντρεύτηκε ποτέ ούτε έκανε παιδιά, παρά την 23 χρόνων σχέση της με τον Στέντμαν Γκράχαμ. 

Με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Στέντμαν Γκράχαμ.

Η 64χρονη εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού People και αποκαλύπτει πώς η σχέση της με τον σύντροφό της έμεινε ισχυρή και ακλόνητη όλα αυτά τα χρόνια.

 

The two of us: Oprah, 65, and Stedman Graham, 65, have been together since 1986, and even got engaged in 1992 — but they never got married or had kids

Η ίδια παραδέχτηκε πως η μακροβιότητα και η επιτυχία της σχέσης της οφείλονται στο γεγονός πως δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Στέντμαν Γκράχαμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τόσο εγώ όσο και ο Στέντμαν λέμε πως αν είχαμε παντρευτεί, δεν θα ήμασταν τώρα μαζί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό, σίγουρα δεν θα ήμασταν παντρεμένοι κυρίως επειδή θα είχαμε διαφορετικές απόψεις επάνω σε αυτό το θέμα».

Just the way it is: She said that if she had to play by the 'rules' of being a wife, their relationship would have changed. Stedman also never demanded things of her and she worked long hours

H ίδια μίλησε για την γνωριμία της με τον σύντροφό της το 1968 σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και κάποια στιγμή υπήρξαν αρραβωνιασμένοι. «Κάποια στιγμή στο Σικάγο είχα αγοράσει ένα επιπλέον διαμέρισμα επειδή σκεφτόμουν, "Εντάξει, αν παντρευτούμε, θα χρειαστώ χώρο για τα παιδιά"», λέει η ίδια.

 

Perfect: She told People that she has no regrets about not marrying and having children

Ωστόσο, όπως εξηγεί, σέβεται βαθιά την ευθύνη και την δέσμευση του να μεγαλώνεις παιδιά. «Έχω δει πάρα πολλά», λέει. «Θυμάμαι να συνειδητοποιώ πως μιλάω με τόσους πολλούς ανθρώπους που νιώθουν ψυχολογικό ράκος και όλοι το έπαθαν επειδή είχαν μητέρες και πατέρες, χωρίς επίγνωση του πόσο σοβαρή δουλειά είναι όλο αυτό», προσθέτει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ