Συγκίνηση και θλίψη στο "τελευταίο αντίο" στον "Αποδυτηριάκια" - Ο δημοσιογραφικός & αθλητικός κόσμος παρών στην κηδεία του Κώστα Καίσαρη (φώτο)

Ο θάνατος του Κώστα Καίσαρη σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της δημοσιογραφίας

Ο  δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης έφυγε από την ζωή την Τρίτη (8/10) το μεσημέρι σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία σκορπώντας θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Κι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην κηδεία του Κώστα Καίσαρη

Τον πολύ γνωστό δημοσιογράφο που έγραψε μια μοναδική ιστορία στον ελληνικό Τύπο με την «αιχμηρή» του πένα να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού (η τελευταία του συνεργασία ήταν με την  εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»)  αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου το μεσημέρι της Πέμπτης 10/10 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, (Τσακού) Αγίας Παρασκευής.

Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου συνόδεψαν τον Κώστα Καίσαρη στην τελευταία του κατοικία, ενώ παρόντες ήταν πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής και του αθλητισμού για να πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο δημοσιογράφο.

Στην Εξόδιο Ακολουθία έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Νίκος Γαβαλάς, ο Κώστας Καραπαπάς και άλλοι.

Ο Κώστας Καίσαρης είχε κάνει τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας και είχε τη διάσημη στήλη «Αποδυτηριάκιας» στην αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος». Νοσηλευόταν τις 10 τελευταίες ημέρες στο «Ερρίκος Ντυνάν» χτυπημένος από τον καρκίνο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως έστειλε στεφάνι προς τιμήν του εκλιπόντος ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ