Η αποθέωση της στέκας: Δείτε πως την συνδυάζουν με τα ρούχα τους τα fashion girls της Γαλλίας (φώτο)

Το απόλυτο trend της δεκαετίας του 80 επέστρεψε δριμύτερο

Μόδα είναι και γυρίζει... και ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της δεκαετίας του 80 επέστρεψε δριμύτερο . Μιλάμε για την στέκα που φέτος έχει την τιμητική της και πρωταγωνίστησε στα hair styles των μοντέλων , στις πασαρέλες του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης.

 Κάθε ενημερωμένη fashionista λοιπόν οφείλει να την συμπεριλάβει στη λίστα με τα αξεσουάρ της. Η στέκα ανάλογα με το στυλ της, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες από το πρωί ως το βράδυ. Θα τη βρείτε σε χιλιάδες σχέδια. Με ύφασμα απλή, με πέρλες, με φτερά, με μεταλλικά τρουκ.

Για τα πρωϊνά city look, επιλέξτε πιο μίνιμαλ σχέδια, ενώ για τις βραδινές σας εξορμήσεις , μπορείτε να επιλέξετε στέκες "υπερπαραγωγή" με στρας , ή φτιαγμένες από πολύτιμα υφάσματα και στολισμένες με χρωματιστές πέτρες.

Ανάλογα με το γούστο σας και τη στέκα που θα επιλέξετε και συνδυάζοντας την σωστά με τα ρούχα σας, με τη στέκα μπορείτε να δώσετε στην εμφάνιση σας ρομαντικό, vintage, ή πιο δυναμικό Look.

Για την επιλογή της στέκας πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας το σχήμα του προσώπου σας. Αν έχετε στρογγυλό και παχουλό πρόσωπο προτιμήστε πιο λεπτές στέκες που δεν θα του δώσουν έξτρα όγκο.

Κατά τα άλλα η στέκα, που επέστρεψε στη μόδα ανανεωμένη , μπορεί να ταιριάξει σε κάθε μήκος μαλλιών και σχεδόν σε όλα τα χτενίσματα.

To Elle France μας δίνει μερικές υπέροχες ιδέες για το πως μπορούμε να φορέσουμε τη στέκα και να την συνδυάσουμε με τα ρούχα μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ