Η πιο σικ influencer του κόσμου Ολίβια Παλέρμο με το κορυφαίο στυλ της σεζόν: Καμπάνα πτι καρό παντελόνι , κανελί σακάκι (φώτο)

Η Ολίβια Παλέρμο ετοιμάστηκε για meeting με τα στελέχη της OP team στη Νέα Υόρκη και συνδύασε μεταξύ τους άψογα τα απόλυτα "trend" της σεζόν

Θεωρείται η απόλυτη ιέρεια του στυλ. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram προκαλεί "πανικό" στους πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους της και όχι μόνο. Το ταλέντο της Ολίβια Παλέρμο στο styling είναι έμφυτο, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το χρωστάει στην ιταλική καταγωγή της και στην επιρροή της μητέρας της, Lynn Hutchings, η οποία είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και διάσημες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων.

Έχει κολλητούς της φίλους όλους τους διάσημους σχεδιαστές του κόσμου. Valentino, Michael Kors, και Armani είναι οι σχεδιαστές που της στέλνουν συνέχεια τα τελευταία κομμάτια της κολεξιόν τους.

Όπως και να έχει η διάσημη Νεοϋορκέζα Fashion blogger είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο του στυλ και παραδίδει μαθήματα κομψότητας όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Από τις διεθνείς εβδομάδες μόδας , σε όλο τον κόσμο, μέχρι τις καθημερινές της βόλτες.

Την ονομάζουν - δικαίως - ιέρεια του Mix and Match, γιατί κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει διαφορετικά και για πολλούς αταίριατα μεταξύ τους ρούχα και υλικά με αυτό τον τρόπο. Μία τέτοια υπέροχη εμφάνιση παρουσίασε η διάσημη Fashion influencer στο Instagram σήμερα.

Η Ολίβια Παλέρμο ετοιμάστηκε για meeting με τα στελέχη της OP team στη Νέα Υόρκη και συνδύασε μεταξύ τους άψογα τα απόλυτα "trend" της σεζόν.

Φόρεσε καρό παντελόνι καμπάνα στις αποχρώσεις του καφέ με κανελί σακάκι. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με μεγάλο φουλάρι στους τόνους του άσπρου και μπεζ και με μικρή κίτρινη τσάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ