Ανείπωτη τραγωδία στην Πορτογαλία: Βούτηξε να σώσει την έγκυο μνηστή του και…. πνίγηκαν μαζί (φωτό)

Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι στην Πορτογαλία

 

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Πορτογαλία ένα νεαρό ζευγάρι που διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Η 33χρονη δασκάλα yoga και ο 34χρονος σύντροφός της ήταν αρραβωνιασμένοι, περίμεναν το δεύτερο παιδί τους και προετοίμαζαν τον γάμο τους.

Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους, καθώς πνίγηκαν στην θάλασσα.

Η Kim Fletcher που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα workshop πάνω στη yoga. Στο ταξίδι αυτό τη συνόδευε ο πρώην ράπερ και σύντροφός της, Danny Johnson.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. O 38χρονος Joao Mendes, ο οποίος συνηθίζει να κάνει σερφ εκεί, ανέφερε πως όταν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε μπήκε ξανά στη θάλασσα για να βοηθήσει, μαζί με άλλους δύο σέρφερ.

«Στην αρχή δε βλέπαμε κανέναν. Τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Προσπάθησα να ανοιχτώ στη θάλασσα και τότε ένας άλλος σέρφερ εντόπισε τη σορό της γυναίκας. Ήταν με το πρόσωπο στη θάλασσα και τα ρεύματα τη χτυπούσαν στα βράχια».

Όπως περιέγραψε, την έβαλαν αμέσως στη σανίδα του και την ανέβασαν στα βράχια ώστε να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε ότι στο νερό βρισκόταν και ο σύντροφός της. Τον εντόπισαν δέκα λεπτά αργότερα και τον ανέβασαν κι εκείνον στα βράχια.

Λίγο αργότερα έφτασαν διασώστες και ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για το ζευγάρι.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν ήταν πολύ άσχημη. Δεν είχαν καν σφυγμό.

Όπως εξήγησαν όσοι ξέρουν καλά την περιοχή, το σημείο στο οποίο πνίγηκε το νεαρό ζευγάρι είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει πολλά κύματα σύμφωνα με την Mirror.

Η 34χρονη γυναίκα είχε μία 15χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ με τον ράπερ είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 4 ετών και σε λίγους μήνες θα καλωσόριζαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ