Μαθήματα στυλ από την Αντζελίνα Τζολί: Με μοβ Givenchy στη Ρώμη - Με μεταλλικό Ralph & Russo στο Τόκιο - Με μαύρο Versace με τα παιδιά της (φώτο)

Οι τρεις συγκλονιστικές εμφανίσεις της διάσημης σταρ στην promo tour της νέας της ταινίας 

Είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της μεγάλης οθόνης. Η Αντζελίνα Τζολί έκανε για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της  με τις συγκλονιστικές της εμφανίσεις στη διάρκεια της προωθητικής περιοδείας της ταινίας του Disney Maleficent: Mistress of Evil.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Τόκιο ήταν εκθαμβωτική με μία εκπληκτική παγιετέ τουαλέτα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Το φόρεμα -κόσμημα σχεδιάστηκε από τους Ralph & Russo Couture. Η διάσημη σταρ το συνδύασε με ασορτί ασημί γόβες  και μακριά σκουλαρίκια, Στην πρεμιέρα είχε μαζί της το γιο της Maddox και την κόρη της  Zahara  αναφέρει το Harper's Bazaar.

Getty Images

Getty Images

Λίγες μέρες πριν η Αντζελίνα Τζολί παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας μαζί με τα παιδιά της  Maddox,  Knox, Zahara, Pax, Vivienne, και Shiloh , που χαμογελούσαν ευτυχισμένα ποζάροντας δίπλα στη μητέρα τους.

Getty Images

Για την περίσταση επέλεξε μία μάξι μαύρη τουαλέτα Versace διακοσμημένη με έναν ασημένιο σκορπιό στη μέση. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν.

Εχθές η Αντζελίνα Τζολί που έδειξε πως γνωρίζει ότι μια αληθινή σταρ ξέρει ότι πρέπει να ξεχωρίζει όταν εμφανίζεται στο "κόκκινο χαλί" βρέθηκε στη Ρώμη για την παρουσίαση της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil , και φόρεσε ένα επικό Givenchy φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη 2019.

Getty Images

Getty Images

Το συνδύασε με μαύρο κολάν και ασπρόμαυρα μποτάκια. Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ φαίνεται ότι διαθέτει μία πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα με μοναδικά κομμάτια που ξέρει πως και πότε να τα φορέσει.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ