"Να στο πω κι έτσι": Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του από το Voice με τον Μαραβέγια (βίντεο)

«Περίμενα λίγο να κλείσει, ότι θα γίνει στον ΣΚΑΪ "κανονικά" και είπα, αφού δεν κινδυνεύει πια το πρόγραμμα μπορώ σιγά σιγά να την κάνω κι εγώ». 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε μιλώντας στην Ελένη και το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «The Voice».

"Γιατί έφυγες από το Voice; Είναι ξεκάθαρο είσαι καταπλητκός παρουσιαστής.Ήσασταν μία πολύ όμορφη παρέα. Έφυγες εσύ, δεν το περιμέναμε και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν θέμα χρόνου", τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. 

«Ήταν πολλά πράγματα. Από τον Μάρτιο ήξερα ότι χρονικά θα δυσκολευτώ. Επίσης, η δουλειά του σκηνοθέτη που την ανέλαβα για πρώτη φορά, με άγχωσε πολύ, αγχώθηκα. Εγώ το επέλεξα, αλλά μία μέρα πριν την πρόβα με έπιασαν όλα από το άγχος… Στην πορεία είδα ότι μπορώ. Ένα, λοιπόν, είναι αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι η μία αιτία της αποχώρησης του ήταν η έλειψη χρόνου.

Και πρόσθεσε: «Το άλλο ήταν ότι αισθανόμουν ότι το έκανα, το ευχαριστήθηκα, το απόλαυσα, είμαστε ΟΚ, το ζήσαμε».

«Ότι θα έφευγε και ο Μαραβέγιας το ήξερες;»  τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: 

«Τον Ιούνιο, σε ανυποψίαστο χρόνο, κι ενώ δεν είχε κλείσει το Voice ακόμα πουθενά, τηλεφωνηθήκαμε με τον Κωστή για τελείως άσχετο θέμα (...) και κάπου εκεί και ο ένας και ο άλλος είπαμε "το σκέφτομαι", "κι εγώ το σκέφτομαι".

Και μία που το είπαμε και μία που δεν το ξανά αναφέραμε. Εγώ δεν έκανα καμία νύξη πουθενά, μέχρι να "κλείσει".

Γιατί αν μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα (...) αρχίζαμε και λέγαμε "εγώ φεύγω κι εγώ φεύγω", μπορεί να κινδύνευε και να μη γινόταν ποτέ.   

Περίμενα λίγο να κλείσει, ότι θα γίνει στον ΣΚΑΪ "κανονικά" και είπα, αφού δεν κινδυνεύει πια το πρόγραμμα μπορώ σιγά σιγά να την κάνω κι εγώ.

Μ' αρέσει και η ησυχία μου, να στο πω κι έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης με την παρουσιάστρια να σχολιάζει περιπαικτικά «άσε μας μωρέ».   

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ