Νεογέννητο μωρό 3 εβδομάδων βρήκε φρικτό θάνατο: Το καταπλάκωσε ο πατέρας του στον ύπνο (φώτο)

"Ξύπνησα από τα ουρλιαχτά της γυναίκας μου", λέει ο πατέρας 

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι 3 εβδομάδων, βρήκε φρικτό θάνατο όταν το καταπλάκωσε ο υπέρβαρος πατέρας του στον ύπνο. Ο Tom Coomer είχε βάλει τη μικρή Lydia-Louise Coomer να κοιμηθεί στο κρεβάτι του, ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγο του Ebony-Jade Pearson.

Το μωρό έκλαιγε τη νύχτα , γι' αυτό ο Τομ Κούνερ το έβαλε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του ζευγαριού. Δυστυχώς ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού ξύπνησε από τα ουρλιαχτά της γυναίκας του. Η κυρία Πήρσον όταν ξύπνησε γύρω στις 7.30 το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου είδε το μωρό της μελανιασμένο και αναίσθητο στο κρεβάτι, με το κεφαλάκι του να βρίσκεται κάτω από το σώμα του πατέρα του.

Το ζευγάρι κάλεσε ασθενοφόρο και  κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς: . "Πρέπει να ξάπλωσα πάνω στο παιδί . δεν υπάρχει άλλη εξήγηση"

Όπως ανέφερε ο ίδιος το προηγούμενο βράδυ έβαλε το βρέφος στο κρεβάτι του ζεύγους για ύπνο, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, αφού προηγουμένως το είχε ταΐσει. Τοποθέτησε την μικρή Λυδία ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγο του ωστόσο, γύρω στις 04:30 ο Τομ είχε αποκοιμηθεί.

O Tom Cooner είπε στη συνέντευξη του στην αστυνομία:

"Πήρα τη Λυδία από την κούνια της και την έβαλα μαζί μου στο κρεβάτι και την τάισα. Μετά την ξαναέβαλα στην κούνια της αλλά άρχισε να κλαίει. Έτσι την πήρα και την έβαλα πάλι στο κρεβάτι ανάμεσα σε μένα και την Ebony. 

Στη συνέχεια καθιστός στο κρεβάτι έπαιζα παιχνίδια στο κινητό μου , περιμένοντας να βάλω πάλι τη Λυδία στην κούνια της. Στις 4 το πρωί η Λυδία άρχισε πάλι να κλαίει αλλά κοιμήθηκε πάλι ύστερα από λίγο. Στις 4.30 το πρωί άκουσα μια ειδοποίηση από το κινητό μου και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι. Μετά με πήρε ο ύπνος.

Δεν ξέρω τι ώρα ήταν αλλά ξύπνησα από τα ουρλιαχτά της Ebony. Την είδα να κρατά την Λυδία που έμοιαζε άψυχη στην αγκαλιά της. Η Ebony έκλαιγε κι εγώ έτρεξα για να φέρω βοήθεια. Πρέπει να ξάπλωσα πάνω στο παιδί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση."

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι έκανε χρήση κάνναβης, ωστόσο δεν είχαν καπνίσει ποτέ μπροστά στην  Λυδία. Είπε ότι το παιδί ήταν μπλε και χλωμό το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου και ότι προσπαθούσε να πει στο σύντροφο της ότι την είχε σκάσει, αναφέρει η Daily Mail.

"Ξύπνησα το πρωί και σκέφτηκα ότι ήταν ασυνήθιστο που δεν είχε ακόμη ξυπνήσει η Λυδία. Τότε συνειδητοποίησα ότι το μωρό ήταν στο κρεβάτι στα δεξιά μου. Ο Τομ ήταν λίγο πιο πέρα με γυρισμένη την πλάτη. Πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου και είδα ότι ήταν μπλε και χλωμό. Προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή αλλά δεν αντιδρούσε. Τότε με έπιασε πανικός και ξύπνησα τον Τομ", δήλωσε η μητέρα του μωρού.

Ο γιατρός του νοσοκομείου που εξέτασε την Λυδία είπε ότι δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία. Ανέφερε ως αβέβαιη την αιτία θανάτου και προειδοποιεί τους γονείς για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν βάζουν τα βρέφη να κοιμούνται στο κρεβάτι τους.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ