Άναυδος ο Λιάγκας με την ομορφιά της Δανάης Παππά: "Είσαι μια από τις 2-3 ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου" (βίντεο)

"Ενεός" έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας μπροστά στην ομορφιά της Δανάης Παππά όταν την είδε στο στούντιο. Η νεαρή ηθοποιός που φέτος παίζει στη σειρά  "8 λέξεις" του Σκάι, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". 

"Πω , πω , είσαι πολύ όμορφη έχω πάθει σοκ, πολύ όμορφη, πω πω κούκλα", είπε ο παρουσιαστής όταν είδε την Δανάη Παππά. Στη συνέχεια τη ρώτησε εντυπωσιασμένος τι ύψος έχει και είπε: "Παιδιά τι γίνεται σήμερα; Τι μου φέρατε εδώ στο πλατό; Έχω μείνει ενεός (άφωνος, άναυδος)."

Η Δανάη Παππά στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα είπε πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και πως προέκυψε ο ρόλος της στο "Τατουάζ". Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, στην αρχή της ήταν δύσκολο να διαχειριστεί την δημοτικότητα που πήρε μετά την προβολή του σήριαλ.

Ανάμεσα στα άλλα η ηθοποιό2 μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια τα αοποία όπως είπε περιλαμβάνουν μαθήματα υποκριτικής και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να εκθειάζει την ομορφιά της.

: «Πώς είναι να είσαι τόσο όμορφη;». Εκείνη γέλασε αλλά ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου… Είσαι συγκλονιστικά όμορφη. Πώς την… παλεύεις;

Σηκώνεσαι το πρωί και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: ‘’φτου σου κορίτσι μου;’’». Τότε η Δανάη Παππά του απάντησε: «Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘φτου σου κοπέλα μου’. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά δεν το χρησιμοποιώ».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ