Έλληνας ο βιαστής της Ντέμι Μουρ: Πως μπήκε στο σπίτι της & την "κατέστρεψε" στα 15 της (φώτο)

Ήταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ La Cage Aux Folles, στο οποίο σύχναζαν πολλοί διάσημοι σταρ όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America , με την ευκαιρία της  αυτοβιογραφίας της με τίτλο "Inside out", η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι όταν 15 ετών , την βίασε ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος  ισχυρίστηκε ότι είχε πληρώσει  500 δολάρια γι' αυτό  στη μητέρα της.

Ο άνθρωπος που βίασε την Ντέμι Μουρ όταν ήταν έφηβη, ήταν Έλληνας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσιεύμα της εφημερίδας "The Sun", το όνομα του ήταν Val Dumas, "Val" ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε ο ελληνικής καταγωγής Βασίλης Δούμας , ο οποίος πέθανε όταν ήταν 68 ετών, το 1997.

Ήταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ La Cage Aux Folles, στο οποίο σύχναζαν πολλοί διάσημοι σταρ όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ. 

Ο Τζορτζ Γερμανίδης,  ήταν συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Mirabelle με τον Δούμα, Σε συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στη "The Sun", δήλωσε:

 Demi Moore’s rapist can be revealed as the landlord of an LA club popular with celebs

"Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το ψευδώνυμό του ήταν πάντα Βαλ. Ήταν άτυπος συνεργάτης μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα, συνεργάστηκα μαζί του έπειτα από επτά χρόνια".

Σχετικά με τους ισχυρισμούς της Μουρ για τον βιασμό είπε: "Δεν είχα ιδέα. Αν είναι αλήθεια είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία".

Η Ντέμι Μουρ ισχυρίζεται ότι εκείνη και η μητέρα της, γνώρισαν για πρώτη φορά τον Val στο Ginny King, ένα άλλο εστιατόριο, στα τέλη του 1970. Ο  Val ήταν τότε 48 ετών παντρεμένος και με παιδιά.

Μετά από τη γνωριμία τους  έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Mirabelle και στη συνέχεια ξεκίνησε να εφμανίζεται στο σχολείο της.

 Demi Moore before she was famous

Η διάσημη ηθοποιός είπε πως μια μέρα τον βρήκε μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε και εκείνος τη βίασε.  Στη συνέντευξη που έδωσε  στην εκπομπή Good Morning America ,  την ρώτησαν αν πραγματικά πιστεύει ότι «την πούλησε» η μητέρα της έναντι χρηματικού ποσού.

 The actress claimed family friend Val Dumas said her mum whored her out to him for £400

«Βαθιά στην καρδιά μου όχι. Δεν πιστεύω ότι ήταν μια ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε πρόσβαση και μου έκανε κακό», απάντησε η Ντέμι Μουρ. Η σταρ του Χόλιγουντ δεν ανέφερε ποτέ το περιστατικό στην αστυνομία.

Η μητέρα της Ντέμι Μουρ, Τζίνι, πέθανε το 1998. Ο βιολογικός πατέρας της ηθοποιού άφησε την μητέρα της πριν εκείνη γεννηθεί. Η κόρη του Δούμα αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ